Kasikasi vee

Olen pari kertaa täällä blogissani maininnut Jack LaLannen, joka on oman aikansa (kasvo)jumppaguru. Törmäsin taas sattumalta yhteen hänen videoonsa, jossa hän on 95-vuotias. Ei voi muuta kuin ihailla tätä energian määrää ja hienossa kunnossa olevia kasvoja 😀 Vaikka olenkin sitä mieltä, että kasvojumpassa(kin) vastuksen käyttö on tärkeää, niin aika hyvin sitä näköjään pärjää ilman vastustakin!

Jos haluatte tietää miehestä enemmän, niin käykää kurkistamassa JackLaLanne.comia tai wikipedia-artikkelia LaLannesta. LaLanne kuoli tammikuussa 2011 96-vuotiaana. Hän oli loppuun asti aktiivinen liikkuja, joka oli sitä mieltä, että kuoleminen ei sovi hänen imagoonsa:

”I know so many people in their 80s who have Alzheimer’s or are in a wheelchair or whatever. And I say to myself ’I don’t want to live like that. I don’t want to be a burden on my family. I need to live life. And I’d hate dying; it would ruin my image.’

LaLanne oli koko elämänsä liikunnan ja terveellisen syömisen puolestapuhuja. Hänelle terveys oli kuin pankkitili, jossa liikuntaan ja oikein syömiseen panostaminen maksaa itsensä ajan myötä takaisin:

”Living is a pain in the butt. Dying is easy. It’s like an athletic event. You’ve got to train for it. You’ve got to eat right. You’ve got to exercise. Your health account, your bank account, they’re the same thing. The more you put in, the more you can take out. Exercise is king and nutrition is queen: together, you have a kingdom.”

Jaksaispa itekin mennä tällä asenteella eteenpäin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.