Alive and kicking

Blogissani tasaisemmin vierailevat ovat huomanneet, että uusia juttuja ei oikein tipu 🙂 Minä olen kuitenkin vielä hengissä samoin kuin blogikin – aika vaan ei tahdo riittää kirjoitella uusia postauksia. Mutta on niitäkin tulossa (luonnoksia ja ideoita minulla kyllä riittää :), kunhan taas ehdin keskittyä paremmin kirjoittamiseen!

Kasvojumppaa olen tehnyt säännöllisesti ja ihan vähän peili viittaisi, että jotain muitakin kivoja tuloksia voisi olla pian näkösällä kuin jonkun aikaa sitten postaamani silmäkuvat. Mutta aika näyttää, vielä en ole saanut kameralla tallennettua niistä mitään.

Atopia on ollut riesanani koko talven ajan ja nyt epätoivoisena taas otin kortisonia kehiin. Ihottuman ja kortisonin yhdistelmän tuloksena kasvoissani on ikäviä ryppyisiä läiskiä, joita nyt sitten yritän rasvata ja kosteuttaa urakalla. Atopia on kyllä viheliäisesti ihoa vanhentava vaiva 😦 Jos hyvin käy, niin kesällä atopiaongelmat jäävät sivuun, mutta saa nähdä katoavatko nuo rypyt. Olen yrittänyt lohduttaa itseäni sillä, että kohta tärkeämpää kuin ihon kunto (kun se ei ole kuitenkaan aivan äärettömän surkea), on ehkä kuitenkin se, että kasvojen piirteet ovat ”paikallaan” eli poskipäät korkeina, silmät avoimet, leukalinja sileä (toiveajattelua), suupielet eivät roiku jne. No, ei ne piirteetkään minulla ole aivan noin nuorekkaassa kunnossa, mutta jospa kasvojumppa tähän ajan kanssa auttaisi – onhan se auttanut jo paljon tähänkin mennessä 🙂

Postauksiakin on taas siis jossain vaiheessa tulossa paremmin. Sitä odotellessa hyvää kevättä kaikille lukijoilleni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.