Nyt olis taas kasvojumppaan Skype-ohjausta tarjolla!

Rahaa vastaan tietysti 🙂 Ei, hyvänen aika, en minä sitä tarjoa, jos jollekulle sellainen tuli tuosta otsikosta mieleen! En rohkenisi isommin alkaa toisia neuvomaan, kun tuntuu että olen itsekin välillä niin pihalla tämän puuhan kanssa 😀 Mutta siis Carolyn’s Facial Fitnessin sivuille on ilmestynyt Nicky, kauneudenhoitoalan kokenut ammattilainen, joka tarjoaa Skype-ohjausta kasvojumppaan hintaan 75 dollaria puoli tuntia ja tunti satasella. Minähän tässä joku aika pähkäilin sitä, että olis niin ihanaa, kun joku tutkailisi kasvojani ja kertoisi mikä niissä on ”vialla”, mitä lihaksia kannattaisi jumpata, mitä kenties jumpata vähemmän jne. No, tässä(kin) olisi sellaista ohjausta tarjolla!

Mutta taidan kyllä silti jättää väliin 🙂 Skypen kautta saa kyllä varmaan aika kivasti ohjausta varsinaiseen jumppaan, mutta minua kun kiinnostaisi se, että joku lihaksistoa ja sen kuntoa tunteva syynäisi kasvojani perusteellisesti, tunnustelisi ihoani ja lihaksiani ja etsiskelisi missä on puutteita. Ja sitten sen perusteella suosittelisi minulle jotakin. Oikeastaan en edes kaipaisi sitä, että minulle sanottaisiin, että teehän nyt juuri tuota jumppaliikettä tuosta jumppaohjelmasta, koska se vaikuttaa juurikin tuohon ja tuohon lihakseen. Toki se olisi hienoa, jos joku osaisi näin tehdä! Mutta minulle riittäisi sekin, että kerrottaisiin, että Zygomaticus major -lihaksesi on kyllä aika heikko 😀 Ja että sen toimintaan vaikuttavat ympäröivistä vaikkapa Zygomaticus minor ja Risorius. Voisin sitten itse alkaa pohtia, että mitkä jumppaliikkeet tähän voisivat auttaa. Joskin… olen yrittänyt tätä välillä tehdä ja teillekin kertonut tuloksista. Eivät ne ole olleet oikein onnistuneita 😀 Oikeasti kunnollista ohjausta saisi varmaan vain jonkun kasvojumpan perin pohjin tuntevalta kouluttajalta. FlexEffectillä tällaisia ainakin on, mutta eipä tietysti täällä Suomen maassa 🙂

Mutta jos siis joku toista kotimaista hyvin puhuva kaipailee ammattitaitoista(? toivottavasti!) ohjausta CFF:n saloihin, niin semmoista on nyt tarjolla.

3 ajatusta artikkelista “Nyt olis taas kasvojumppaan Skype-ohjausta tarjolla!

 1. Elmeri

  Hei Minx! Oletko perehtynyt Catherine Pezin kasvojumppakirjaan? Kysyn siksi, että Sinulla näyttää olevan niin paljon tietoa eri kasvojumpista. Siis, onko Sinulla jotain negatiivista kommentoitavaa, positiivista?

  Vastaa
 2. Minx

  Minulla on itseasiassa itsellä tuo Pezin kirja, sain sen joululahjaksi. Häpeäkseni täytyy tunnustaa, että en ole vielä kertaakaan jumpannut sitä kunnolla läpi 🙂

  Olen tietysti selaillut kirjan kuitenkin läpi ja kaikkia liikkeitä testannut kevyesti. Ainoa kommentti, mitä osaan sanoa, on että vastusta ei tuossa jumpassa oikeastaan käytetä lainkaan (puhun kyllä muistinvaraisesti, kirja ei ole minulla juuri nyt käsillä). Ja sen vuoksi jumppa ei kuulu tehokkaimpien joukkoon.

  Paljon riippuu varmaan taas siitä, minkä ikäinen itse on (nuorempana riittää vähemmänkin tehokas jumppa pitämään lihakset kunnossa), missä kunnossa kasvolihakset ovat (hyvä kunto = ei tarvita valtavia tehoja), Pezin jumpan etuna on myös sen nopeus. Yhtä nopea, mutta tehokkaampi on kyllä Ageless if We Dare, toisaalta Pezin jumppa on kokonaisvaltaisempi (käsittää useampia lihaksia) kuin Ageless.

  Ei tästä nyt tainnut olla kunnon vastaukseksi 🙂 Kunhan aikatauluni antavat myöten, niin jumppaan ajatuksen kanssa tuon jumpan läpi ja voin sitten kertoa vähän tarkempia kuulumisia siltä saralta.

  Vastaa
 3. Elmeri

  Kiitos Minx! Kyllä tuossa oli vastaus, jota kaipasinkin! Olen jo 51-vuotias, mutta koko ikäni liikuntaa harrastanut ja siinä sivussa ”lasten kanssa naamaani väännellyt.” Selasin kokemuksiasi muistakin jumpista, ja päädyin tällaisena extreme-ihmisenä (ja jo melko iäkkäänä) jumppaan, jossa käytetään vastusta, kuten olen kroppani kanssakin tehnyt (eli kunnon jalkakyykkyä painot olalla etc.) Kiitos valaisevista kannanotoistasi erilaisiin jumppiin, ja oikein hyvää kevättä Sinulle!

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.