FlexEffectin blogi

Kun tuo FlexEffectin blogi on nyt alkanut päivittyä vähän ahkerammin viime aikoina (no, se on suhteellista… vuonna 2011 on yhteensä kolme postausta tähän mennessä :), niin lisäsin sen blogini linkkilistaan. FlexEffectin blogista löytyy nyt Sean Cochranen kaksiosainen artikkeli FlexEffectin aloittamisesta ja ohjelman tunaamisesta itselle sopivaksi. Voisin jossain vaiheessa kerätä siitä parhaat palat johonkin omaan postaukseeni.

Olisi kyllä älyttömän hienoa, jos tuo blogi päivittyisi tiuhemmin, mutta ymmärrän hyvin, että ihan joka paikkaan ei ratkea tuotetta mainostamaan. Mutta kannattaa käydä aina välillä kurkkaamassa, josko jotain uutta olisi putkahtanut sinne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.