Kokeiluja hampaiden säästämiseksi (ja naaman pitämiseksi rypyttömänä)

Kokeilu numero 1: uusitaan tyyny.

Koiranluun muotoinen Save My Face -tyyny on nyt testattu ja hyväksi havaittu. Tilasin sen loppujen lopuksi UK:sta Save My Facen omasta webbikaupasta. Hintaa tyynylle ja yhdelle ylimääräiselle tyynyliinalle tuli aika paljon: 54 puntaa (n. 61 €) ja postikulut päälle (joita en nyt muista). Tyyny tuli kirjattuna kirjeenä postiin aika tarkkaan 5 työpäivää tilauksen jälkeen. Nopea toimitus siis.

Tyyny oli pakattu muovipussiin, samoin tyynyliina, ja molemmat haisivat aika ikävältä. Pistin molemmat saman tien pesukoneeseen lyhyeen pesuun, sitten kuivausrumpuun ja samana iltana käyttöön. Tyynyllä on aika luontevaa nukkua selällään, jotenkin tyynyn malli auttaa pysymään hyvässä asennossa, jos vaan kyljillä on tukena tyyny molemmin puolin pönkkäämässä. Jos sitten tekee mieli kääntyä kyljelleen, niin kasvot pysyvät oikein nätisti ilmassa ja on todellakin huomattavasti pienempi todennäköisyys, että syntyy unikurttuja! Edes silloin, kun otsa on teipattuna, ei teippi mene ruttuun kyljellään nukkuessa. Se sanoo kyllä jo aika paljon, kuten tietävät ne, jotka ovat teippauksen kanssa pelleilleet. Myös kyljeltä toiselle kääntyillessä pää liikkuu aika nätisti juuri oikeaan kohtaan tyynystä. Sen käytännön asian huomasin, että on parasta olla hyvin litteä tyyny tuon koiranluutyynyn alla. Paksumpi tyyny ei ole ainakaan minun niskalleni hyväksi.

Tässä kehuja tyynystä:

Olen ollut ällistyttävän tyytyväinen tyynyyn. Syytä tietysti onkin tuolla hinnalla.

Lisäys: Niin joo, unohdin kokonaan, että alunperinhan tilasin tuon tyynyn sitä varten, että jos vaikka leukani pysyisi paremmin sijoillaan, jos nukkuisin enemmän kyljelläni. En oikein tiedä auttaako kyljellään nukkuminen tuohon ongelmaan vai ei, mutta ainakin tämän tyynyn kanssa kyljellään nukkuminen ei tunnu niin syntiseltä, kun nassu pysyy ruttuvapaampana 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.