Flexaa, ei flexaa, flexaa, ei flexaa…

Kuumehoureissani olen tässä pohtinut pitäisikö minun viimeinkin tehdä se, mitä olen jo pitkään suunnitellut – ottaa FlexEffect osaksi kasvojumppaohjelmaani. Tykkään edelleen erinomaisen paljon CFF:stä, mutta olen niiiiin kärsimätön saamaan tuloksia jumpasta. Tai no… Minähän OLEN saanut ihan hyviä jumppatuloksia juurikin CFF:llä ja edelleen voin vilpittömästi suositella sitä erinomaisena ja tehokkaana kasvojumppana ihan kenelle vaan. Mutta on toisaalta totta, että FlexEffect ON aggressiivisempi jumppa ja voi olla, että se saattaisi tuottaa tuloksia nopeammin kuin CFF. Mutta sitten taas… Ei Carolyn turhaan puhu siitä, että CFF:llä saadaan aikaan tiettyä eleganttiutta ja tasapainoa kasvoihin, kun taas FlexEffectin kanssa saa olla aika tarkkana ja mahdollisesti säätää jumppaa aika paljon, että tulokset olisivat hyviä. CFF:n myös osaan tosi hyvin ja jumppaaminen on sen vuoksi vaivatonta ja nopeaa. FlexEffect minun pitää erikseen opetella, joskaan ei se nyt niin kauhean hankala tai erilainen ole CFF:ään verrattuna, ettenkö aika pienellä vaivalla sitä oppisi. Minulla myös olisi nyt kesällä hyvää aikaa opetella jumppa ja voisin yrittää jumpata koko kesän tehokkaasti 5 kertaa viikossa. Mutta kun en nyt vaan osaa päättää, mitä tekisi!

Mitähän minulla siis on vaihtoehtoja:

  • Unohdan FlexEffect-haaveet ja jumppaa kesän ahkerasti CFF:n mukaan
  • Opettelen vihdoinkin FlexEffectin ja jumppaan koko kesän ahkerasti sen mukaan
  • Opettelen FlexEffectin, mutta jumppaan sen mukaan esim. kaksi kertaa viikossa ja loput tutun ja turvallisen CFF:n mukaan
  • Ja tietysti voin heittää kasvojumpalla vesilintua ja nauttia kesästä ilman turhia pohdintoja ja palata taas jumppaamaan syksyn saapuessa.

Ehdotuksia? Kommentteja? Kokemuksia? Asiahan on minun tietysti pakko itse ratkaista viime kädessä, mutta olisi kiva, jos olisi sen pureskeluun avuksi toistenkin mielipiteitä. Siispä, sanokaa hyvät ihmiset jotain! En tiedä miksi tämä on mulle näin hankala asia päättää. Eihän se muuta vaadi kuin että otan kirjan käteen ja alan jumpata. Ja kun olen muutaman kerran tehnyt jumpan, niin sitten luulisi tietävän, haluanko jatkaa. Mutta kun… en osaa vaan aloittaa! Kai musta jotenkin tuntuu, että pitää sitoutua asiaan ennen kuin sitä voi aloittaa, pitää aloittaa projekti (mulla pitää aina olla projekteja 🙂 ja projekteja ei niin vaan jätetä kesken.

Sen verran olen kuitenkin tehnyt asian eteen, että olen taas kerran lukenut läpi FlexEffectin kirjan ja pohtinut sitä, miltä jumppaa tuntuisi tehdä. Olen tehnyt kaikki liikkeet läpi (heh, ties kuinka monetta kertaa), mutta en ole kertaakaan siis tehnyt koko jumppaa uskollisesti läpi pitempää aikaa putkeen. Kertokaa FlexEffect-kokemuksia, pliis! Onko jumppa helppo oppia ja muistaa liikkeet? Millaisella strategialla sitä teette? Kuinka usein? Tuloksia? Tykkäättekö jumpasta? Vai olisko sittenkin parempi vaan pysyä kiltisti CFF:ssä? Kaikki kokemukset ja pohdinnat kelpaa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.