Taas uusia ennen ja jälkeen -kuvia CFF:n sivuilla

En tiedä kiinnostaako teitä nämä kuvajutut, mutta minä intohimoisesti aina tuijotan ihmisten jumppatuloskuvia ja haaveilen, että joskus vielä minäkin…:) Iski siis taas tarve saada uskonvahvistusta siihen, että jumppa tehoaa, ja menin noolaamaan CFF:n sivuille ennen ja jälkeen -kuvia. Ja siellähän oli mukava ylläri: peräti kahdet uudet kuvat. Eivät ne välttämättä oikeasti kovin uusia edes ole, mutta en ole sattunut huomaamaan aiemmin. Mutta siis:

Dakotan kokokasvokuva ja Dianen silmät, ihan kivaa katsottavaa! Harmittaa vaan vietävästi, että Carolynin sivuilla kuvat ovat noin auttamattoman pieniä, että ei aidosti pääse itse arvioimaan tuloksia. Mutta kyllä esimerkiksi noista Dianen silmistä ihan selvästi näkee jumpan tuottaneen tulosta.

Olen taas vähän laiskasti pohtinut josko olisi aika minunkin tehdä tulosvertailua, vaan en ole saanut otettua kunnollisia kuvia sitä varten. Ja nyt ei paljoa tee mieli ottaakaan kuvia: viikonloppuna iski nokkosrokko ja olin aika viehkon näköinen pari päivää… Silmät turvoksissa, mahtavat silmäpussit, roikkuva leukalinja  (nestekertymää koko kropassa) ja naama punaisenkirjavan laikukas. Jooh. Onneksi kortisonipiikki persuuksiin yhdistettynä roimaan annokseen antihistamiineja sai pahimmat punoitukset ja turvotukset (ja sen sietämättömän kutinan!) laukeamaan. Mutta en siis ole oikein vielä kuvauksellinen 🙂

4 ajatusta artikkelista “Taas uusia ennen ja jälkeen -kuvia CFF:n sivuilla

 1. Tonja

  Hmm…. mua alkoi nyt vaivaamaan, että mitä tarkoitat ”kunnollisilla kuvilla”? Ja siitä tuli mieleeni, että eikös tällaisia muutosvaikutuksia pitäisi oikeastaan havainnoida ”täsmälleen” samanlaisilla kuivilla? Sama vuorokauden aika, sama valaistus yms. Eli miten itse asiassa olet hoitanut nää kuvaukset?

  Vastaa
 2. Minx

  Tässä tapauksessa tarkoitan kunnollisilla kuvilla sitä, että olis normaali olotila, eikä naama turvonneena kuin … öööö, olipa vaikea keksiä sopivaa sanaa … tomaatti? 🙂 Mutta joo, oikeassa olet, kuvat olisi syytä ottaa mahdollisimman hyvin samoissa olosuhteissa, että ne olisivat vertailukelpoisia. En ole kyllä itse lainkaan onnistunut siinä! Napsin kuvia ihan milloin sattuu, joskin kuvakulmia koitan pitää samoina, tai vähintään sellaisina, että totuus paljastuisi 🙂 Mulla olis kyllä paljonkin hienoja kuvia, joissa rypyt ovat piilossa, mutta turha sitä itselleen (ja muille) on valehdella niillä kuvilla, kun peili kuitenkin näyttää totuuden… Koitan kuitenkin sitten niihin kuviin, mitä tänne laitan näytille, jotenkin saada aikaan järkevää vertailukelpoisuutta.

  Vastaa
 3. mina

  Heippa! Haluan vain tässä vaiheessa kiittää blogin pitäjää. Löysin tämän viime syksynä kun alkavat kaulaheltat pääsivät yllättämään jo näin vähän alle nelikymppisenä. Alkuun en tehnyt asialle mitään, mutta vähitellen aloin kokeilla noita Carolynin ilmaisohjeita, joihin täältä löysin linkin, kiitos. Ja nyt, noin puolen vuoden satunnaisen ja hyvin rajallisen treenailun jälkeen alkaa tuloksiakin näkyä. Mainittakoon, että kaulani iho on aina ollut paperimaisen ohut ja uurteinen, mutta eihän se siinä vaiheessa haitannut kun naama oli vielä nuori. Nyt se vain alkaa korostaa naamasta näkyvää ikää…Mutta olen tässä aikeissa ostaa carolynin ohjelman pikapuoliin. Ja oma vinkkini kaulan ihon hoitoon on joka marketista saatavat suht edulliset silmänympärysvoiteet, jotka ainakin minun herkille silmilleni ovat liian tömäkkää tavaraa, mutta kaulalle sopivat hyvin.

  Vastaa
 4. Minx

  On aina yhtä kiva kuulla, että jollakulla on jumppa tehonnut 🙂 Tuo silmänympärysvoidevinkki kannattaa muistaa – itselläkin on jäänyt vähän vähälle käytölle nuo voiteet ja ennemmin kannattaisi hyödyntää ne jotenkin kuin antaa pilaantua laatikon pohjalla.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.