Wow, non-Finnish readers?!

I just checked my blog statistics from Google Analytics and realised that there seem to be some regular readers who come from non-Finnish speaking countries. Of course you might be fellow Finns who just happen to live elsewhere but… could there be so many of them? Anyway, if there are such brave readers who use google translator to translate my blog texts in English (or other languages) – oh boy, you make me happy 😀 Please say hi to me in the comment box, tell me how you found my blog, and make my day 🙂

And same in Finnish: Ihmettelin Google Analyticsissä blogini statteja ja hoksasin, että minulla näyttäisi olevan säännöllistä lukijakuntaa Suomen ulkopuolelta. Osa varmaan on ihan suomenkielisiä, mutta voisiko tosiaan joku urheasti lueskella google-kääntäjällä mun blogitekstejäni 😀 Olispa kiva, jos joku ilmoittautuisi! Ja saa ulkosuomalaisetkin raportoida itsestään.

Heh, katsoin muuten itekin huvikseni google-kääntäjällä miltä tekstini näyttää enkuksi käännettynä. Kyllä siitä jotain tolkkua saa, mutta täytyy olla asianharrastaja, että jaksaa semmoista tekstiä pitempään lukea 🙂

4 ajatusta artikkelista “Wow, non-Finnish readers?!

 1. Tonja

  Hei, entäpä jos on niin, että joku suomalainen lukijasi (tai useampikin) matkustelee ympäri maailmaa ja yksinäisinä hetkinä hotellihuoneessa hakeutuu kasvojumppablogisi ääreen 😉

  Vastaa
 2. Minx

  Hih, sekin olis kyllä hauska tietää 😀 Ei ole kukaan vielä ilmoittautunut.

  Vastaa
 3. Liefje

  Taalla 37v. ulkosuomalainen lukija (yritan jattaa kommenttia jo kolmatta kertaa) Hollannista 🙂 Ihmeellista, kommentit ”pyyhkiytyvat” pois. No mutta kumminkin, loysin blogisi ja mielenkiinnolla aijon lueskella kokoaamasi infoa, jospa vaikka apu saataisiin vasahtaneen nakoisille (stressin ja tietysti ian aiheuttamaa) kasvoilleni ilman botoxia…

  Vastaa
 4. Minx

  Olipa kiva kun ilmoittauduit Liefje 😀 Yksi vanhempi kommenttisi oli hyväksynnässä, olisko muut sitten vaan kadonneet jonnekin. Kommentit menevät hyväksyntään, kun välillä on aika paljon spämmiä joukossa, niin pidän sen sillä lailla pois täältä teidän silmistä. Omat kasvoni ovat kyllä piristyneet jumpan myötä todella paljon, harmittaa vaan kun en tätä ole hoksannut jo 10-20 vuotta sitten!

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.