Clarins autolifting massage eli jälleen kerran yksi hieronta kasvoille

Jälleen kerran iloksenne yksi kasvohieronta. Tällä kertaa kyseessä on kosmetiikkafirma Clarinsin tuotos. Tämä hieronta löytyy kuvien keran Clarinsin sivuilta esimerkiksi täältä. Klikkaa Application ja sitten pikkukuvia, niin näet kuvat ja tarkemman kuvauksen hieronnasta. Tai no, ei sitä ehkä oikein hieronnaksi voi kutsua, mutta kun en parempaakaan nimeä sille keksi 🙂 Ilmeisesti Clarinsin perustaja, Jacques Courtin-Clarins, oli ammatiltaan jonkinlainen hierontaterapeutti ja ymmärsi siis mm. kehon nestekierrosta jotakin. Tämä hieronta on taas yhdenlainen lymfahieronta, hyvin yksinkertainen sellainen. Se perustuu oikeastaan vain siihen, että kasvot painetaan käsiin ja pään oma paino sitten vaikuttaa nestekiertoon. Samalla kun nesteet liikkuvat vähän paremmin, verenkierto kasvojen alueella paranee ja se tietysti on monella tavalla hyväksi.

Jotkut tykkäävät tästä kovasti ja sanovat, että se on suorastaan muuttanut heillä kasvojen muotoa. Voisin kuvitella, että kyseisillä henkilöillä ehkä on jostain syystä suhteellisen runsaasti nestekertymää joko kaikkialla kropassa tai ainakin kasvoissa. Kannattaa siis testailla näitä erilaisia hierontoja! Ehkä joku sattuu sopimaan juuri sinun kasvoihisi. Itse en ole löytänyt mitään ihmeellistä apua tämän tyyppisistä hieronnoista, mutta kyllä ne minunkin kasvojani virkistävät ja saavat näyttämään freesimmältä.

Hierontaohjeet

Levitä ensin kasvoille ja kaulan alueelle kasvovoidetta.

Istu ja aseta kyynärpäät polvien päälle, paina pääsi rentona, täydellä painolla kämmentesi varaan.

  1. Otsa: Paina otsasi molempien kämmenten varaan. Pysy asennossa 5-10 sekuntia. Hyöty: Rentouttaa, lievittää otsan juonteita.
  2. Silmät: Paina kämmenten kannat silmien ja niiden ympärystän päälle. Hyöty: Vähentää turvotusta ja tummia renkaita silmien ympärillä. Rentouttava asento myös vähentää stressiä.
  3. Posket: Siirrä kädet poskille, jätä tilaa nenälle käsien väliin. Pysy asennossa 10-15 sekuntia. Hyöty: Parantaa nestekiertoa. Tämä asento on erityisen tärkeä, jos kasvosi ovat kovin pyöreät.
  4. Leukalinja: Lepuuta leukaasi käsien varassa siten, että kämmenten kannat ovat leualla ja sormet osoittavat kohti korvia. Pysy tässä asennossa 10-15 sekuntia. Hyöty: Tästä on erityisesti hyötyä nesteen poistamisessa leuan alueelta.
  5. Kaula ja korvat: Laita kämmenesi molempien korvien päälle. Pysy asennossa 10-15 sekuntia. Hyöty: parantaa koko kasvojen nestekiertoa ja sitä kautta kasvojen piirteitä.

Löysin videonkin hieronnasta, ihan Clarinsin tekemä, saa nyt nähdä kuinka kauan se pysyy tuolla youtubessa tarjolla, kun ei selvästikään ole sinne virallista reittiä päätynyt. Tässä videossa on vielä vähän enemmän vaiheita hierontaan kuin mitä tuossa yllä kuvaan:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.