Vähän avitusta veitselläkin

Lueskelin Essential Day Span foorumeita ja törmäsin ällistyksekseni kiihkeään keskusteluun siitä, minkä ikäinen edellisessä blogitekstissäni esittelemäni Ellie Schirra on, ja onko hänelle tehty kasvoleikkausta vai ei. Kovasti epäiltiin häntä reilusti nuoremmaksi kuin mitä hän on ja että kasvoille on tehty vaikka mitä.

No, lopputulos on se, että Ellie itse kertoi oman syntymäpäivänsä (”1941 March 30”) ja se kelpasi epäilijöille todistukseksi 😛 Lisäksi hän kertoi, että hänelle on 6 vuotta sitten tehty kasvojen alaosaan jonkun sortin ”quick lift”, jota hän ei oikein itse osannut mieltää varsinaiseksi kauneusleikkaukseksi lainkaan, koska se tuntui hänestä niin pieneltä operaatiolta (ei nukutusta jne.).

Harmittavaa kyllä, keskustelu foorumeilla kääntyi sivuun varsinaisista kasvojumppaliikkeistä, joita Ellie esittelee. Itse kuitenkin olen testannut sitä liikettä, jossa huulia törrötetään ja samalla hymyillään ankarasti. On muuten aika tehokkaan tuntuinen liike! Vastustahan siinä ei ole, mutta esim. autolla ajaessa tuo liike on vallan mainio tehdä.

3 ajatusta artikkelista “Vähän avitusta veitselläkin

 1. Iiris

  Kiitos tarkennuksesta. Jo minä ehdin ihmetellä, että ei 69-vuotias voi tuolta näyttää, vaikka miten jumppaisi naamaansa. Tai ehkä joku sit voi, mutta pitää olla ne hyvät geenit myös. Mulla ei varmaan sellaisia ole naaman vanhenemisen suhteen, mikäli äidistään ja isosiskoistaan voi jotain päätellä.

  Vastaa
 2. Minx

  Osa noista Ellien videoista on tosiaan aika uskomattoman näköisiä, mutta minusta sitten joistakin näkee kyllä sen, että on sitä ikääkin kertynyt 🙂 Ehkä hänellä on jumpan ja tuon quick liftin lisäksi vaan ne hyvät geenit. Hänhän muuten siis on malli ja vaikka mitä, eli on varmaan pitänyt erityisen hyvää huolta ulkonäöstään. Jotain vaikutusta silläkin varmaan on.

  Onneksi noita ei-niin-parhaita geenejä vastaan voi tapella kasvojumpalla 😀 Ei kun sitkeästi vaan jumpataan!

  Vastaa
 3. Tuija

  Loistava juttu sinulla neulauksesta btw. Olin jossain vaiheessa kovin innostunut tuosta kasvojumpasta, vaan kovin laihat tulokset, kun luonto on antanut hieman toisenlaiset geenit kuin Elliellä (joka on kyllä ulkonäöllisesti upea) sen sijaan Ellie ei vaikuttanut sisäisesti sen kaltaiselta ihmiseltä (muutaman videon perusteella) jonkalainen haluaisin olla hänen iässään. Tässä suhteessa homma oli turn off. Toivottavasti en 70v yritä olla ”hot and sexy” ja kilpailla markkinoilla nuorempien kanssa vaan enemmänkin kaunis ja elegantti sekä sisältä että ulkoa.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.