69 vuotta eikä suotta

Eih, mistä näitä ihania naisia löytyy 😀 Katsokaa nyt tätäkin seitenkymppistä leidiä, jolla on poskipäät kuin pikku omput! Hän opettaa tällä videolla kuinka tehdä ”mouth puckering”, ”nose pump” ja ”brow lift”. Ellie  Schirra on ilmeisesti poseerannut jonkun kasvojumppavideon mallinakin. En ihmettele – kyllä hänessä ikä näkyy, ehkä eniten kaulan seudulla, mutta voih miten kaunis leukalinja ja poskipäät hänellä onkaan!

Video on muuten tosi hauska katsottava! Elliellä on nähtävästi tekeillä myös kasvojumppaan liittyvä webbisaitti. Alla olevilla videoilla on aika paljon samaa asiaa, mutta mielestäni ne ovat niin kivaa katsottavaa, että linkkailen ne tähän mukaan. Laatu on kyllä niissä paljon huonompi kuin tuossa uusimmassa videossa.

Tämä video taitaa olla Ellien eka kasvojumppavideo:

Tässä videossa on aiheena nose pump:

Nose pump on varmaan kuuluisin Carole Maggion Facercise-jumpan liikkeistä ja todella moni vannoo sen nimiin. CFF:ssäkin on mukana vastaavan tyyppinen liike, joskin Carolyn on kehitellyt sitä vielä edelleen oman näköisekseen 🙂

Tässä vielä eri video, mutta asiat samoja

Ja loppuun iki-ihana mainosvideo – Loving life, feeling good and looking good eli Ellie Schirra nähtävästi suunnittelee jonkunlaista konsultointipuuhaa. Rahan edestä kenties, voisin kuvitella. Mutta minusta tämä video on vaan niin lämminhenkinen ja Ellie niiiin viehättävä, että olihan se pakko tähän vielä laittaa mukaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.