Olisiko ehdotuksia…

…uudeksi kodiksi blogilleni? Tykkään kovasti Blogit.fistä, mutta palvelussa on tiettyjä rajoituksia, joiden vuoksi olen harkinnut vaihtoa. Lähinnä toivoisin löytäväni sellaisen palvelun, jossa voisin ladata itse haluamani teeman blogilleni ja editoida CSS-tiedostoa. Ja olisi kiva, jos pystyisi lisäämään blogiin polleja ilman että täytyy ottaa widgetit pois käytöstä (ja käyttää siis teemaa sellaisenaan, juurikaan muokkaamatta sitä). Niin ja minun tietysti pitäisi pystyä tuomaan sinne WordPress-blogini tähänastinen sisältö.

Blogit.fi on WordPress-pohjainen, mutta olisin valmis vaihtamaan myös Bloggeriin, mikäli siitä olisi apua. WordPress.com ei ainakaan ratkaise tätä ongelmaa, Blogger.comiin en ole vielä tutustunut niin tarkkaan, mutta ilmeisesti sinne ei pysty tuomaan WordPress-blogin sisältöä. Ainakaan en ole onnistunut.

Vai onko niin, että jos haluan oikeasti värkätä blogini kanssa, niin ainoa todellinen vaihtoehto on ostaa tilaa webhotellista ja asentaa itse sinne WordPress? Tämä minun blogaamiseni on kyllä niin pienimuotoista, että tuntuu kovin suurelliselta ihan vaan sitä varten hommata oma domain yms. 😀

Sattuisiko kukaan lukijani olemaan aktiivinen blogaaja ja testannut useampia eri palveluita? Olisin todella kiitollinen vinkeistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.