Greer Childers – se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa

Oih, tämä on niiiiiin ihana video 😀 Hurmaava 80-luvun setting, vaikka video on ilmeisesti vuodelta 1992. Greer Childers esittää siinä kasvojen venytysliikkeen sekä kaulan kohennusliikkeen. Molemmat tuntuivat aika tehokkailta, kun testasin. Erikoisuutena tässä videossa on Greerin hengitystekniikka, jota ei selitetä tarkemmin, mutta tausta-ajatuksena on ilmeisesti isometrinen jumppa ja siihen liittyvä hengitystapa. Olen naureskellut Greer-rukalle, joka näyttää tällä videolla tosi hassulta, enkä ole kyllä ainoa, joka hänelle nauraa – katsokaa vain millaisia kommentteja video on kerännyt…  Koskapa kasvojumppaaja kauhean fiksulta jumpatessaan näyttäisi – mutta se lopputulos… 🙂 Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa!

Testatkaahan liikkeitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.