The Ageless Method – entinen Ageless If You Dare

Louise Annette julkaisi oman Ageless If You Dare -jumppansa vuonna 2007 (vai oliko se vasta 2008? ). Olen täällä blogissanikin siitä intoillut aika paljon – Louise Anneten idea kun on se, että jumppaamiseen tarvitaan vain vaivaiset viisi minuuttia päivässä. Ageless-jumpasta on käyttäjillä paljon hyviä kokemuksia, mutta on vähemmänkin hyviä. Jotkut kertovat riemuissaan, kuinka tuo vaivainen viisi minuuttia on saanut aikaan radikaaleja (positiivisia 🙂 muutoksia heidän kasvoissaan. Toisaalta, jotkut ovat kertoneet myös, että jumppa ei ole ollut heille ideaali, syystä tai toisesta. Agelessin yksi vahvuus – ja samalla myös ongelma – on se, että se kattaa vain osan kasvojen lihaksista, mutta näitä lihaksia sitten jumpataankin tehokkaasti. Tästä voi huonossa tapauksessa olla seurauksena spot training -efektiä, joskin Louise Annette itse on sitä mieltä, että kaikkia lihaksia vaan ei ole tarpeen jumpata lainkaan.

Agelessin foorumeilla on jo pitkään ihmetelty mihin Louise Annette on kadonnut – hänen viimeisimmät postauksensa foorumeille olivat vuoden 2010 maaliskuussa ja sen jälkeen hänestä ei kuulunut mitään. Jumppatilausten toimitustenkin kanssa on ollut ongelmia ja foorumeilla on ollut aika negatiivissävytteisiä kommentteja. No, viime marraskuun puolen välin tietämillä foorumeille ilmestyi tieto siitä, että jumpasta on tulossa upouusi versio lähiaikoina. Tosin ilmeisesti jumppaliikkeissä ei juuri ole eroa – uusi versio on nähtävästi vain lähestymistavaltaan erilainen:

”BTW – if you’re doing fine with the Ageless original book and DVD, no need to get the new programme – yes, it does have a lot more information in it, but the exercises are pretty similar. If you’d rather have a day by day approach, with daily messages from me, this is for you!”

Eli lisää tietoa on uudessa versiossa mukana ja jonkunlainen 30 päivän systeemi se on, jossa saa päivittäisiä kannustus/ohjesähköposteja Louise Annetelta, jos nyt oikein olen ymmärtänyt. Nimeään jumppa on ilmeisesti vaihtanut The Ageless Method’ksi.

Uutta jumppaa ei ole vielä julkaistu, mutta vanhoilla Ageless If You Daren sivuilla ei ole enää mitään tietoa eikä tilausohjeita, vaan ne johdattavat uusille The Ageless Method -sivuille, jotka ovat tosin toistaiseksi lähinnä tyhjää täynnä eli pelkkää mainospuhetta. Aika ärsyttävää mainospuhetta vielä… sitä perinteistä halpaa amerikkalaistyylistä ostos-TV -puhetta, yäks 😦 En ikinä ostaisi tuota jumppaa, jos en tietäisi mitään sen taustoista. Sivuilla voi kirjautua jumpan mainoskirjeen tilaajaksi. Minulle on tullut ainoastaan yksi sähköposti, joka sisältää lähinnä ennestään tuttua Ageless-asiaa ja pientä mainostusta uudesta jumpasta, mutta ei mitään selvää jumpan julkaisupäivää tms.

Löysin myös Essential Day Span foorumeiden kautta linkin videoon, jossa Louise Annette puhuu uudesta jumpastaan. Hän on edelleen huomattavan rypytön ja viehättävä, mutta sen huomaa, että aikaa on kulunut edellisen videon tekemisestä ja muutama kilo on vuosien mukana tarttunut matkaan. Vaan kenellepä ei meistä… 🙂

Uteliaana odotan, mitä tuleman pitää. Kunhan jumppa tulee tilattavaksi, taidan ensin kuunnella muiden  kommentteja siitä ja päättää sitten, tilaanko uuden version itsellenikin tutustuttavaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.