Eipä aikaakaan kun voi kauhistus

Eli olen päässyt nyt itse toteamaan, että kyllä kasvojumpalla saa epätoivottujakin muutoksia aikaan. Hamsterinpusseista kun haaveilen pääseväni eroon, niin olen aika ahkerasti tehnyt yhtä Carolynin ohjeistamaa lisäliikettä (2009 uutiskirjeestä). Ja näyttää siltä, että olen tehnyt sitä liiankin ahkerasti. Muutama viikko sitten tuijottelin hajamielisenä peiliin ja yhtäkkiä huomasin, että hei, mitäs nuo hassut patit tuossa suupielten ”poskenpuolella” ovat. Ei semmoisia aina ole siinä ollut. Hmm. Itseasiassa hoksasin, että johan nuo ovat tuossa hyvän aikaa olleetkin, silmäni vaan ei ollut topannut niihin aikaisemmin. Aikani kun asiaa pureskelin, niin tulin siihen tulokseen, että hahaa! spot training se siinä nostaa ilkeästi päätään! Eipä siis muuta kuin lomailemaan tämän liikkeen suhteen. Edes sillä en ole voinut lohduttaa itseni, että hamsterinpussit olisivat kaikonneet, sillä nekin kyllä olla möllöttävät paikoillaan. Saa nähdä kauanko menee, että itse aiheuttamani patit häviävät.

Minulla on ollut jo jonkin aikaa muuten kiusallinen riesa: alaleukani jotenkin kummallisesti niukahtaa sijoiltaan. Ei se kipeä ole, mutta huomaan vain, että purressa poskihampaat eivät mene ihan täysin kiinni toisiinsa. Väliin jää pieni rako. Aika eksoottisia ääniäkin saattaa kuulua leuastani – perhe ei oikein osaa arvostaa hienoja naksahduksia ja rusahduksia, vaan värisee kauhusta joka kerta, kun intoudun hieromaan leukaani siinä toivossa, että se luisuisi takaisin paikoilleen. Kasvojumppa onneksi auttaa tähän! Joka kerta kun teen CFF:n ohjelman, leukani on hetken aikaa kiltisti oikealla paikallaan. Jostain syystä se sitten kuitenkin taas liukuu väärään kohtaan. Onneksi tiedän kokemuksesta, että vaiva on ohimenevä. Olisikohan Putkiston venytyksistä lisäapua? Olen niitäkin yrittänyt tehdä.

Yksi ajatus artikkelista “Eipä aikaakaan kun voi kauhistus

  1. Iiris

    Mulle kävi vähän samalla lailla, kun pitkästä aikaa innostuin tekemään Ageless-jumppaa. Niin mukavan tehokkaalta se taas tuntui, lihakset väsyivät kerrassaan ja tunsi tehneensä kunnolla töitä. Vaan eipä se työ kauneutta tuonut. Sellaset pussit kuin sullakin taisin saada. Muutoinkaan ei naaman yleisilme kohentunut. Ageless varmaan vaan on mulle liikaa CFF:n päälle tehtynä. Eikä se yksin tehtynä toisaalta riitä kattamaan kaikkia tarpeitani. Harmi sinänsä, kun se on niin tehokkaan ja näppärän oloinen jumppa. Uskon silti, että monille Ageless sopii mainiosti. Minun vaan täytyy kunnioittaa naamani yksilöllisiä tarpeita 😉

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.