Jos nälkä kasvaa syödessä ja minä postaan liian harvoin…

…niin kannattaa lueskella kasvojumppa-aiheisia keskusteluja eri foorumeilta. Olette aika usein saaneet täältä blogistani lukea, kuinka ”FlexEffectin kouluttaja sanoi sitä ja tätä” tai ”löysinpä tällaisen kiinnostavan jutun foorumeilta” ja jatkossakin tulen keräilemään omasta mielestäni kiinnostavimpia juttuja tänne blogiini. Mutta jos tuntuu siltä, että voisi aiheesta lukea enemmänkin, niin ei muuta kuin tutkailemaan toisten ihmisten mielipiteitä eri jumpista ja kasvojumppaamisesta yleensä.

Yleistä kasvojumppa-asiaa monelta eri kantilta löytyy Essential Day Span foorumeilta. Kasvojumppakeskustelut löytyvät lähinnä Skincare Tools & Do-It-Yourself Skincare -osiosta. Siellä on ylimpänä ekalla sivulla sticky-postaus, jossa on vielä erikseen lueteltu joitain tärkeimpiä osion postauksia, mm. kasvojumppa-threadejä. Täällä siis keskustelevat lähinnä kasvojumppaajat ja tietenkin sellaiset, jotka eivät kasvojumppaan usko. Keskusteluja löytyy eri jumpista ja niiden tehokkuudesta ja hyvistä ja huonoista puolista. Kirjoittajien joukosta löytyy kaksi FlexEffectin virallista kouluttajaa (SeanySeanUK ja ClaudiaFE) sekä Agelessin Louise Annette, joka kirjoittaa nimimerkillä otherloulou. Keskusteluja löytyy laidasta laitaan, hyvähenkisistä melkoisiin tappeluihin. Opettavaista yhtä kaikki. Näille foorumeille ei tarvitse kirjautua voidakseen lukea keskusteluja.

Ageless if you daren foorumeilta löytyy myös kiinnostavaa keskustelua. Se on kyllä keskittynyt juuri kyseisen jumpan ympärille, mutta kyllä sieltä saa muutakin hyödyllistä tietoa. Minusta itsestäni ainakin on ihan kivaa lukea muistakin jumpista. Ja no, minähän olen jumpannut Agelessin mukaan monta kuukautta ja edelleenkin satunnaisesti jumppaan, joten senkin vuoksi nuo keskustelut kiinnostavat. Harmi vain, että nämä foorumit ovat nyt aika inaktiiviset. Louise Annette ei ole itse kirjoittanut foorumeille moneen kuukauteen ja siellä arvuutellaan nyt sitten syytä tähän. Kaikki jumpan tilaajatkaan eivät ole saaneet tilaustaan, ja jotkut kirjoittavat Louise Annetesta hyvin negatiivisesti. Tännekään ei tarvita kirjautumista foorumeiden lukemista varten.

FlexEffectin julkiset foorumit ovat myös melkoinen aarreaitta. Olen oppinut FlexEffectin kouluttajilta todella paljon kasvojumppa-asiaa ja tykkään kovasti lukea näitä juttuja. Ilmapiiri on ystävällinen ja apua annetaan myös muille kuin flexaajille. Joskaan en kyllä itse kauheasti kehtaisi siellä kysellä muuta kuin flexausjuttuja  🙂 Kouluttajat pyytävät usein valokuvaa nähtäväksi, että voisivat vastata ongelmiin. Tänne on kirjauduttava ennen kuin pääsee lukemaan juttuja.

Jos englanti taipuu ja aihe kiinnostaa, niin suosittelen lämpimästi tutkailemaan mitä aarteita näiltä keskustelupalstoilta löytyy!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.