Kehu itseäsi!

FlexEffectin foorumeita lukiessa yksi kouluttaja on minulle ylitse muiden: mies nimimerkillä Sean. Muutkin kouluttajat ovat kivoja, mutta erityisesti pidän Seanin pohdiskelevasta ja perinpohjaisesta tyylistä. Hän on lisäksi todella kiltti ja keskustelee huolellisesti ja kauniisti – ehkä vähän hassusti ilmaistu, mutta hän oikeasti valitsee selvästi tarkoin sanansa ja yrittää puhua ystävällisesti ja loukkaamatta toisia 🙂 Häneltä löytyy aina monenmoisia pieniä ja isoja viisauden jyväsiä.

Viimeisin mihin törmäsin oli tämä: Sean kehottaa asiakkaitaan aina katsoessaan peiliin löytämään peilikuvasta jotain positiivista. Hän toteaa:

”Sounds silly, but you’d be amazed at how often we go through life with just negative thoughts (such as oh my nose is too big, I’ve got terrible hollows, my face is sagging, my lips are too large) that we would never dream of saying to another person, but we are literally giving our cells that kind of negative feedback. When you change the message that the cells get you can usually feel quite a dramatic difference.”

Eli ihan liikaa tässä elämässä kiinnitämme huomiota negatiivisiin asioihin, liian isoon nenään tai poskien roikkumiseen, asioihin joita ei koskaan kommentoisi jonkun toisen kasvoissa. Mutta itsellemme olemme ankaria ja työnnämme negatiivista viestiä koko kehollemme. Ei hyvä! Siispä, otetaanpas kaikki yhteiseksi kampanjaksi se, että jos ei peilistä aina löydykään se maailman kaunein naama, niin ehkä sieltä kuitenkin löytyy pitkät silmäripset, kauniin malliset kulmakarvat, roikkuvien poskien vastapainoksi avoimet silmät… Tai kenties hyvä iho. Jokaisessa meissä on jotain (paljonkin) kaunista! Anna itsellesi lupa nauttia siitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.