Oi! Taas uusi ihana vimpain!

Kesä + ylipitkät työpäivät ennen lomaa = blogi kärsii (tosin niin kärsii moni muukin asia, kuten perhe, kodin siisteys, ruoanlaitto, pyykinpesu ja tietysti peilistä näkyvä naama, kun ei ehdi nukkua riittävästi ja stressikäyrät huitelevat taivaissa). Mutta aina jossain välissä ehtii kaivamaan esiin hassuja asioita ja tässäpä taas yksi:

Hah, tiesittekö, että pitämällä tätä vimpainta suussanne tunnin verran kerrallaan, kaksi kertaa päivässä, joka kolmas päivä, kello kääntyy kymmenen vuotta taaksepäin?! Kyseessä on siis Oralift, suuhun laitettava … ööö… juttu, joka saa aikaan sen, että kasvojen lihakset joutuvat tekemään töitä ja sitä kautta sitten kasvojen muoto paranee.

Hammaslääkäri asentaa vehkeen suuhun sopivaksi ja sitten eikun vaan valitaan sopiva hetki päivästä, laitetaan vehje suuhun hampaiden väliin ja ollaan tunnin verran hassun näköisiä 😀 Tarkoitus on, että kun laite on suussa, niin suu pistetään semmoiseen asentoon, että poskihampaat eivät koske laitteeseen eli ovat oikein reilusti irrallaan toisistaan, mutta huulet kuitenkin pidetään yhdessä. Tässä asennossa kun ollaan tuo pari tuntia päivässä, niin johan siis kasvolihakset jumppaantuvat.

Kymmenen päivän käytön jälkeen laitetta testannut toimittaja raportoi seuraavia tuloksia:

”I’m astonished to see that there is already a subtle but definite difference. My lips look fuller, my jawline is tighter and more defined, and my cheeks look firmer and higher.

Even my skin looks smoother. Best of all, my profile, which I’d always loathed, looks so much better – younger even – because of the new smoothness of my neck, increased lip volume and the tightening of slackness under the jaw.”

Hän oli käyttänyt laitetta joinakin päivinä vain 10-20 minuuttia eli selvästi alle suositellun ajan, mutta silti kasvoissa oli havaittavissa hienoisia muutoksia: huulet näyttivät täyteläisemmiltä, leukalinja tiukemmalta ja posket korkeammilta. Ihokin tasoittui ja profiili näytti paremmalta.

Oraliftin omilta sivuilta löytyy ennen ja jälkeen -kuvia, joissa voi halutessaan nähdä muutoksia. Ongelmana näissä kuvissa on aika lailla vakiojuttu, mihin aina törmää ennen ja jälkeen -kuvien kanssa: kuvat ovat sen verran pieniä, että niistä vaan ei saa riittävästi selvää.

Toimittajan kommentit siis kuitenkin kuulostavat lupaavilta. No, nopsalla haulla en löytänyt Suomesta mainoksia Oraliftistä, joten ulkomailta sitä ilmeisesti pitäisi mennä hakemaan, jos haluaa moista vehjettä testata. Halpa testi on myös se, mitä itse kokeilin (no! aina pitää kokeilla!) eli poskihampaat reilusti irti toisistaan, leuka alas ja huulet yhteen. Ilmeestä tulee kyllä hiukan vähämielinen, mutta pakkokos tuota on julkisesti tehdä. Itse kokeilin autossa työmatkalla pitää tällaista ilmettä noin puolen tunnin ajan, ja täytyy kyllä sanoa, että kyllä se johonkin tehoaa 😀 Ylähuuleni väpätti ja tärisi väsymyksestä jo aika pian ja muutenkin leuan ja poskien seudulla tuntui, että jotain on tehnyt. Voisin siis kuvitella, että Oraliftistä ihan tosissaan voisi jotain hyötyä olla. Mutta että sillä korvaisi kasvojumpan…? Ei kiitos. Mutta voisihan tuommoisen kanssa tietysti iltapuhteina blogia kirjoittaessa istuskella 😀 Taitaa ainakin minun osaltani olla vaan parempi, ettei Suomesta tuota laitetta saa, voisi vaan tulla kiusaus laittaa siihen rahaa.

t. nimim. Noku tykkään kaikista ihanista vimpaimista

2 ajatusta artikkelista “Oi! Taas uusi ihana vimpain!

 1. emmu

  Hei. Mitä ajattelet Tvinsillä myytävästä Ageless Wonderista tai sen toimintaperiaatteesta? Pohdin pitkään sen ostoa ja lopulta löysinkin muutamia käyttökokemuksia, jotka olivat positiivisia. Käytän laitetta koko kasvoihin vaikka leukalinjaan lähinnä sen ostin ja ennaltaehkäisyksi bulldogposkiin.
  Minulle kasvojumppaaminen on vielä vierasta, mutta ajattelin tutustua aiheeseen, sekä myös mikroneulaukseen.

  Vastaa
 2. Minx

  Yhdellä tuttavallani ilmeisesti on tämä laite (en ole nähnyt sitä, mutta hän on kuvaillut millainen se on ja miten sitä käytetään, joten luulen että on kyse samasta laitteesta). Tuttavani on tykännyt siitä kovasti ja on itse sitä mieltä, että on saanut hyviä (joskaan ei dramaattisia) tuloksia. Minä olisin kovasti kaipaillut ennen-jälkeen -kuvia todistuskappaleeksi, mutta eipä hän sellaisia ole ottanut 😦 Hän itse kertoo käyttävänsä laitetta esim. työpäivän aikana (hyvin pieni toimisto, työ ei kauhean intensiivistä :).

  Vallan mainiosti voin itse uskoa, että laitteesta on jotain hyötyä. Vastaavia sähköhoitoja tarjoavat kosmetologitkin. Kuinka paljon hyötyä sitten todellisuudessa niistä saa, se on toinen asia. Oikeastaan ainoa argumenttini tähän liittyen on se, mitä kehonrakentajatkin sanovat: lihaksia sähköimpulssien avulla liikuttavia laitteita on ollut markkinoilla jo pitkään, mutta edelleen vakavastiotettavat kehonrakentajat rehkivät salilla. Jos ”sähköhoitolaitteista” olisi todellista etua lihasten kasvuun, kehonrakentajat (siis ne jotka kilpailevat), ihan varmasti käyttäisivät niitä, vaan eivätpä käytä. Minun logiikkani mukaan kasvojen lihakset eivät olet sen kummempia kuin muutkaan lihakset, ergo: vanhanaikainen jumppa on tehokkaampaa kuin sähköshokit.

  Vakiovalituksenaiheeni on myös se, että ns. ihmevempaimia (joiksi tämänkin kaikessa ystävyydessä lasken 🙂 mainostavat saitit aina laittavat näytille ennen-jälkeen -kuvia, mutta näiden kuvien luotettavuus on aika kyseenalaista. Kuvat ovat niin pieniä, että niistä ei saa mitään selvää, ja lisäksi näyttävät aika pahasti photoshopatuilta. Voi olla että tämän laitteen kyseessä ollessa ne ovat kuitenkin ihan aitoja! Mutta jos ovat, niin miksei tarjolla ole ihan kunnollisia kuvia, joissa muutoksen voi oikeasti todeta omin silmin? Niin kuin vaikkapa dermarollauksesta on tarjolla (osa kyllä on tosi epäluotettavia, mutta hyviäkin kuvia löytyy).

  Minä henkilökohtaisesti siis jumppaan mieluummin, koska olen itse nähnyt, että se tuottaa tuloksia. Mutta kaikki eivät tykkää jumpata (vaikkapa tuo tuttavani) joten ehkä heille tämä laite (tai vastaava) on ihan passeli, vaikkei olisikaan yhtä tehokas.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.