Ai ettei kasvojumpalla saa lihaksia kipeiksi…

MTV3:n Helmi-sivuilta löytyy Leena Kiviluoman mukava ja innostava haastattelu kasvojumppaamisesta vuodelta 2006. Mutta yksi asia kyllä heti haastattelun alussa menee pahasti pieleen. Haastattelija nimittäin kysyy Kiviluomalta ihan alkajaisiksi, että voiko kasvojumpata lihaksensa kipeiksi, ja tähän Leena Kiviluoma vastaa, että kasvolihakset ovat sen verran pieniä, että eipä niitä jumppaamalla saa kipeiksi, vaan tuloksena on vain mukavan napakka olo. Ihmettelen kyllä, että mikä paikka minulla sitten kasvoissa on monta päivää arkana, kun aloitan kasvojumpan tauon jälkeen tai teen jotain sellaista ohjelmaa, jota en ole ennen tehnyt 😀 Kummasti se vain tuntuu ihan samalta lihaskivulta kuin isommissakin lihaksissa.

Leena Kiviluoma puhuu tässä haastattelussa nimenomaan lihasten rentouttamisesta enemmän kuin lihasten jumppaamisesta – vähän saman tyyppinen lähtökohta siis kuin Putkiston kasvokoulussakin. Varsinkin otsalihaksissa rentouttamisen vaikutus onkin aika dramaattinen, ainakin sormituntumalla. Otsa siis tuntuu sormiin paljon sileämmältä, kun lihakset ovat kunnolla rentoina. Vielä kun sitten saa lihaksiin voimaa lisää, niin että ne myös jaksavat pysyä sileinä jatkuvasti, niin johan alkaa näkyä peilissäkin tulosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.