Mitäh??? Kaksi vuotta kulunut jumpatessa?!!!

Oivalsin tänään, että olen maalis-huhtikuussa 2008 innoissani googlannut kasvojumppaa (mistähän kummasta koko kasvojumpan idean alunperin edes keksin, ei mitään muistikuvaa) ja päätynyt tilaamaan Carolyn’s Facial Fitnessin. Huhtikuussa 2008 olen sitten aloittanut jumpan. Wau! Kaksi vuotta sitten!

Olen tähän asti jotenkin odottanut ensi elo-syyskuuta ja ajatellut, että silloin minulla on vuoden merkkipaalu kasvojumpan kanssa. No, on tietysti totta, että vaikka alkuun 2008 jumppasinkin innokkaasti, niin sitä seurasi aika laimea jakso, ja aloitin taas kasvojumpan oikein toden teolla alkusyksystä 2009. Eli siinä mielessä vuosi on tosiaan kulunut ensi syksynä. Mutta tokihan tuon ekankin vuoden jumppasin, laiskasti vain, mutta kyllä sillä varmasti jotain merkitystä on ollut.

No, minähän olen itse mainostanut, että vuoden ahkeran jumpan jälkeen kasvoissa pitäisi näkyä wau-efekti. Eli että jumppa on saanut aikaan niin hienoa tulosta, että toiset sen kun haukkovat henkeä ja kilvan ylistävät kuinka nuorekas olet. Jos siis kerran olen jumpannut jo kaksi vuotta, niin luulisi että tuo wau-efekti alkaisi jo minullakin näkyä. Näkyykö siis?

Vastaus on, että en todellakaan tiedä. On se jumppa jotain saanut aikaan, mutta mitä. Ei kyllä wau-efektiä minusta näy, mutta ihan kivoja juttuja. Yritän nyt tehdä inventaariota tuloksista ja kunhan saan kaivettua valokuva-arkistoni ja otettua vertailukuvat, niin raportoin teillekin. Sen voin kyllä suoralta kädeltä sanoa, että iholleni tämä on tehnyt todella hyvää! Muiden tulosten osalta palataan asiaan lähiaikoina.

5 ajatusta artikkelista “Mitäh??? Kaksi vuotta kulunut jumpatessa?!!!

 1. Iiris

  Itelläni on kahden vuoden merkkipaaluun vielä matkaa eli olen jumpannut Agelessin mukaan ensin kolmisen kuukautta ja nyt toukokuun alussa ryhdyin harjoittelemaan Carolynin jumppaa säilyttäen joitakin Agelessin liikkeitä repertuaarissa edelleen. Wau-efektin odotukseen on siten viel matkaa 🙂 Kaksi positiivista kommenttia olen saanut, kosmetologi kehui ihoani ja ystävätär totesi, että ei stressaava elämäntilanne ainakaan kasvoissa yhtään näy. Jos muuta tulosta ei tuliskaan, niin jo ihon kunnon paraneminen ja kosteusvoiteen tarpeen väheneminen ovat isoja juttuja.

  Mutta ehkä niitä muitakin tuloksia tulee. CFF on vastannut odotuksiani. Kaulaa ja leukaa tulee harjoitettua tehokkaasti. Kaulan ihosta on hävinnyt sellainen ohut paperimaisuus tietyltä kohtaa ja kaksoisleuan alku on kiinteämpi. Ja sitten se ryppyjen hankaamisjuttu lisäksi. Mulla on vuosirenkaita paljonkin kaulan ympärillä. Huomasin äskettäin, että renkaat ovat muuttuneet: jostain kohtaa levinneet (Carolynin mukaan se olis väliaikainen seuraus ennen rypyn madaltumista) ja tietystä kohtaa molemmin kaulaa puolin ura ei niin näykään ja sormien alla iho tuntuu sileältä. Tuskin niistä urista kokonaan eroon pääsee, mutta hienolta tuntuu tää edistys!

  Vastaa
 2. janna

  Minulla on takana puolisen vuotta enemmän tai vähemmän aktiivista jumppaa CFF:n tahtiin… Ihan ensin minäkin huomasin kaulassa edistytä. Tuo paperimaisuus on hävinnyt miltei tykkänään. Kasvojen ihossa kimmoisuus tuntuu kyllä omissa sormissa, mutta mitään muiden silmissä näkyvää en ole vielä saanut aikaiseksi… En ole yleensä harrastanut kosmetologikäyntejä, mutta kävin sellaisella alkukuusta Tallinnassa ja siellä kosmetologi sanoi, että kasvojen alaosan iho olisi ihan ok, mutta otsassa iho on löystynyt… Arvatkaa vaan alkoiko otsatreenit? =) Se vaan on jotenkin hirmuvaikeaa…

  Vastaa
 3. Miuliu

  Minä taas olen jumpannut Agelessia käytännössä päivättäin viime vuoden joulukuun 18. päivästä lähtien, täydentäen sitä silloin tällöin FlexEffectin vanhemmalla versiolla. Minusta jumpan teho näkyy parhaiten aamulla: vaikka kuinka väsyneenä valuisi sängystä, peilistä katsovat pirteän näköiset kasvot. 🙂
  Muutenkin kasvot ovat jotenkin ”rauhallisemman” näköiset, ilmeikkäät, mutta rennot. Ja huulet ovat selvästi pulleammat, ehkä juuri tuon rentouden ansiosta.

  Vastaa
 4. Minx

  Eli tuloksia jumpasta on ❤ On kiva, että itselle tulee tuloksia, mutta on kyllä ihan hirveän hienoa, että toisillakin jumppa tehoaa 😀 Mulla on edelleen inventaario menossa, mietin koko ajan sitä, mitä oikein uskallan näin julkisesti väittää tapahtuneen, etten anna väärää kuvaa jumppaamisesta.

  Tekisi mieleni laittaa sivulle polli siitä, millaisia jumppatuloksia muut ovat saaneet, mutta jotta saan pollin sivulle, joudun muuttamaan sivun ulkoasua jonkin verran. Voisihan sen tietysti väliaikaisesti tehdä, homma vaan on aika iso.

  Vastaa
 5. Minx

  Testasin pollin laittamista sivuille. Mutta jos laitan pollin, niin sivun ulkoasu on muuten mielestäni tosi tylsä, koska en pysty vaikuttamaan siihen itse juuri mitään 😦 Pärjätään siis ilman polleja toistaiseksi. Mutta on tosi kiva, että kerrotte kokemuksianne jumpasta! Ja hienoa että tuloksia tosiaan on tullut.

  Iiris ja Janna, minustakin CFF tehoaa kaulaan todella hyvin. Laitan varmaan kaulastani vertailukuvan näytille, kunhan löydän sopivat kuvat.

  Janna, voisit ehkä miettiä, jos tekisit CFF:n lisäksi Shape Your Facen viitosliikettä (http://www.shapeyourface.com/exercise_five.htm). Teen sitä itse aina silloin tällöin. Kulmien nosto siinä on helppo, mutta hankalampaa on jännittää pään takaosan lihaksia. CFF:ssä tätä tehdään jatkuvasti, kun nostellaan päätä ylös tyynystä jne., mutta lisäksi Scalp pull on siihen myös hyvä yksittäisenä liikkeenä. Uskon kyllä toisaalta, että pelkkä CFF vaikuttaa otsaasi ajan kanssa. Siinä on kuitenkin aika paljon otsaan vaikuttavia liikkeitä.

  Miuliu, minullakin ällistyksekseni huulet ovat muuttuneet jumpan myötä. En vaan ole oikein varma uskoisinko tuloksia, näyttävät niin hyviltä 😀 Mutta laitan kuvan näytille, saatte itse arvostella uskotteko vai ette.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.