Kädet siloisiksi

Kuulin tänään uudesta vinkistä, jolla kädet saa pidettyä siloisina ja kuivan koppuratkin kädet pehmoisiksi. Oikeasti vinkki ei edes ole uusi, mutta jostain syystä en ole törmännyt siihen aikaisemmin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se kuuluu näin:

Rasvaa kätesi illalla paksusti vaseliinilla, ennen kaikkea erityisen kuivat paikat kuten kynsinauhat, ja vedä päälle sukka yöksi. Aamulla kädet ovat pehmeät ja sileät.

Siinä se. Tänä iltana kokeilen, huomenna kuulette mikä on tulos.

En oikeasti tiedä mikä taika olisi juuri vaseliinissa, mutta siitä tässä yhteydessä näköjään usein puhutaan ja sitä kehutaan. Vaseliinihan ei ole kosteuttavaa itsessään, joten … jaa-a! Kokeillaan.  Oliiviöljyäkin kuulemma voi koittaa.  Ai että miksi juuri sukka käsiin? Itse olen ennen aina kuullut puhuttavan puuvillakäsineistä yön ajaksi käsissä. Olen kokeillutkin. Tuntuvat inhottavilta. Mutta sukka tuntuu aika mukavalta ajatukselta, eikä kaikki rasva imeydy varmaankaan sukkaan, niin kuin käsineiden kanssa minusta aina tuntuu.

Ne sukat on muuten kuulemma vähän hankala laittaa rasvaisiin käsiin. Kannattaa siis tehdä niin, että ensin kerii sukan ”auki” ihan varpaisiin asti, niin että se on sitten helppo(?) siitä keriä takaisin käden päälle. Testaan tätäkin vinkkiä.

Auttaa kuulemma erittäin kuiviin jalkoihinkin. Eikä jalkoihin edes tarvitse laittaa käsineitä 🙂 Sukat kelpaavat. Ostin tätä käsi-jalka -rasvauskuviota varten ihan oman värisiä sukkiakin, niin tiedän että juuri ne sukat ovat vain tätä tarkoitusta varten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.