Kasvojumppa tehoaa, tässä todiste!

Katsokaa vaikka, tässä on kiistämätön todiste kasvojumpan tehosta! Miten muuten näin ihana  merileijona tulisi antamaan minulle pusun? Täytyy olla, että jumppaaminen on saanut minusta niiiiin viehättävän näköisen, että edes merileijona ei voi vastustaa minua!

Tiesittekö että merileijonan turpa (kuono?) on poskea vasten ihanan pehmoinen ja kuiva ja hyvin … viiksekäs 🙂 Tämä ihanuus siis pussasi minua poskelle oikein tosi mojovasti Lissabonin eläintarhassa. Ilmeeni pusun jälkeen oli kuulemma ällistyneen onnellisen riemukas 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.