Yleisön pyynnöstä eli alkufiiliksiä Carolynin purnukoiden sisällöstä

Eilen tuli postissa pakettikortti, mutta voi kurjuus, se oli tietenkin tulliin… Tilauksen arvo oli sen verran korkea, että olisihan se pitänyt arvata, että paketti juuttuu tulliin. Harmittavaa se oli ennen kaikkea sen vuoksi, että en tietystikään eilen päässyt enää illalla hakemaan pakettia, vaan jouduin odottamaan tähän päivään asti 🙂 Paketilla kesti aika lailla 15 päivää tulla Suomeen. Ihan turhaan siis venytin paketin lähettämistä itselleni monella päivällä.

Aamulla menin tulliin hakemaan ihanaista pakettiani. Arvatkaas oliko minulla mitään laskua mukana, josta olisi voinut nähdä tilaukseni arvon. Yritin etsiä sellaista, mutta Carolyn ei ilmeisesti lähettänyt mitään kuitin tapaista. Luotin sitten siihen, että paketissa sisällä olisi joku lasku/kuitti, vaan eihän siellä ollut. Onneksi tullissa kelpasi paketin päällä ollut paketin arvo, joka olikin juuri se, mitä itse paketista maksoin. Jouduin maksamaan 22,27 € arvonlisäveroa. Lopulliseksi kokonaishinnaksi paketille tuli sitten noin 130 €.

Purnukat oli hyvin pakattu, ei ollut mitään pelkoa, että ne olisivat voineet särkyä matkan varrella. Tykkään kovasti siitä, miltä ne näyttävät, siis ihan ulkoisesti. Kuvassa ne ovat minusta hiukan kotikutoisen näköisiä, mutta kädessä kun pitelee, niin ne ovat ihan fiksun ja tyylikkään näköisiä.

Vähän aikaa ihmettelin, kun molempien seerumipullojen mukana tuli itse putelin lisäksi pipettikorkki O.o Siis sellainen jonka voi suoraan ruuvata korkiksi pulloon tavallisen korkin tilalle. No, minä tietysti laitoin pipettikorkin paikalleen, mutta en ole kyllä oikein varma mitä siitä pidän. Toisaalta, normaali korkkikaan ei olisi kauhean hyvä, kun sitten pienestä pullosta pitäisi jollain lailla kaataa seerumia esim. kädelle ja silloin sitä tietysti voisi hulahtaa liikaa tai tulla liian vähän. Ehkä tuo pipetti siis on ihan hyvä idea.

Toisen seerumin kaverina tuli myös pikkuinen koeputki, jossa oli C-vitamiinijauhetta. Ohjeena oli, että koeputkellinen jauhetta kaadetaan seerumin joukkoon ja sekoitetaan. Kun C-vitamiini tällä tavalla lisätään vasta siinä vaiheessa, kun seerumi otetaan käyttöön, se säilyttää hyvät ominaisuutensa mahdollisimman pitkään.

Tuotteissa ei ole käytetty mitään hajusteita, vaan niissä tuoksuvat vain niissä käytetyt ainesosat. Tuoksu on hyvin mieto. Ensivaikutelma kaiken kaikkiaan tuotteista on, että ne ovat lempeitä. Olen tänä iltana ehtinyt kokeilla kuorinta-ainetta, jolla pystyi kuorimaan näköjään huuletkin, se oli sen verran ystävällisen tuntuista. Nyt kasvoillani on kasvonaamio, josta sanotaan, että sitä voi käyttää huulille ja silmienympäryksillekin. Ainakin näiden kahden tuotteen kanssa kasvoni ovat hyvin tyytyväiset. Katsotaan huomenissa mitkä ovat fiilikset, kun olen käyttänyt suurimman osan tuotteista pari kertaa läpi. Tähän asti ainakin tuntuu, että ostos oli hyvä.

Niin, otetaan muuten vastaan käytännön vinkkejä siitä, miten kannattaa pestä kasvonaamio pois kaulan ja dekolteen alueelta ilman, että vesi valuu sellaisiin paikkoihin mihin sitä ei haluaisi. Tätä asiaa en ole onnistunut oppimaan vielä tähän ikään mennessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.