Joskus tuloksena onkin lisää ryppyjä…

Viimeksi blogasin siitä, kuinka huolikurtut voi ihmeteipata pois kulmien välistä (älkää käyttäkö jeesusteippiä  lisäihme-efektin aikaansaamiseksi kuitenkaan, se ei ole iholle välttämättä hyväksi). Olen aika laiskasti itse tuota konstia testaillut, mutta jotta voisin sitä täällä mainostaa toisille tehoavana konstina, niin pakkohan minun on itsekin sitä käyttää. Siispä teippasin taas otsani pakettiin viime yöksi. Taisin viimeksi mainita, että kokemukseni teippaamisesta ovat olleet pääosin positiivisia, enkös? Pääosin… No, viime yön teippaus olikin sitten se poikkeustapaus.

Heräsin tänä aamuna komeat, syvät (ja huoh, punaiset) pystyrypyt otsassani juuri siinä teipin ja paljaan ihon rajassa. Joo, naureskelkaa nyt siellä vaan, että eihän tuommoinen höpökonsti oikeasti voikaan toimia. Ihan oikein sulle, että kävi niin, kun yrität huijata viattomia lukijoita tekemään itsensä naurunalaisiksi perheensä silmissä. Niinhän se varmaan onkin. Mutta mietin nyt kummiskin vielä aamusella, että mistä ihmeen syystä tämänkertaisella teippauksellani oli niin onnettomat tulokset. Päädyin kahteen todennäköiseen syyhyn: Ensinnäkin teippaukseni kulmien välissä taisi olla liian kapea, vaikka käytinkin sitä levempää teippimallia. Jos katsotte edellisestä postauksestani Frownies-kuvaa, niin siinä teippi on kulmien välissä aika leveällä. Minä sen sijaan laitoin tällä kertaa vain yhden teipinpätkän pystyyn. Olisi varmaan pitänyt laittaa kaksi teippiä rinnakkain, toistensa kanssa osittain päällekkäin. Teippaus olisi ollut leveämmällä alueella ja lisäksi kaksi teippikerrosta tuo siihen lisätukevuuttakin. Toiseksi syyksi arvelen mukavuudenhalua… Kun oli vaan niin iiiiihanaa välillä nukkua rötköttää kyljellään, itseasiassa oikeastaan melkein mahallaan, naama hautautuneena tyynyyn (no, oli kai siellä joku pieni henkireikäkin, kun vielä tässä istun ja tätä kirjoitan). Mutta uskon että se tällä kertaa kostautui. Ainakaan tuommoinen vähän laiska teippaaminen ja naamallaan nukkuminen, eivät tunnu istuvan yksiin. Niin, ja olihan siitä tietysti seurauksena ”kaunis” jokisuistokin herätessä. Olipa kiva laittaa avokaulainen pusero päälle 😐 Vähän sain jokisuistoa pienemmäksi hieromalla sitä, koitanpa muistaa blogata tästä konstista joskus, jos on muitakin avokaulaisista vaatteista tykkääviä mukavuudenhaluisia nukkujia kuin minä.

Mutta mitä siis tästä opimme? Jos teippaat, teippaa kunnolla. Ja jos teippaat (ainakin jos teippaat huonosti), niin selällään nukkuminen on hyvä idea.

Muuten, sitä teippiä löytyy myös ihonväristä! Iltahämärissä se ei juuri edes erotu ihosta. Suosittelen, vähentää perheenjäsenten hihitysreaktioita 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.