Koskahan pääsen flexaamaan…

Kävin eilen jo postissa kysymässä olisiko jotenkin mahdollista, että FlexEffect-pakettini olisi jäänyt sinne notkumaan – eli että pakettikortti olisi kadonnut jonnekin tms. Mutta ei löytynyt pikkupostin hyllyltä äkkiä mitään sen suuntaista pakettia. Laitoin FlexEffectillekin kyselyn asiasta sähköpostitse maanantaiaamuna ja sain vastineeksi automaattivastauksen

Hello,

If your question is regarding a FlexEffect purchase… All orders placed by or on the 29th of January have shipped. If you placed your order after the 29th we expect to ship by February 12th. We greatly appreciate your patience.

Best Regards,

Dan
Customer Service
FlexEffect International

Olen tilannut FlexEffectin noin 20.1 eli siis periaatteessa paketti pitäisi olla jo postitettuna ja sillä olisi ollut noin kymmenen päivää aikaa saapua Suomeen. Katsoin sitten kauanko paketti kestää tulla Ameriikasta Suomenmaahan ja siihen sitten onkin tietysti jo aika paljon vaihtoehtoja. Jos paketti ei ole pikana laitettu, niin 6 päivää on minimi ja maksimi sitten onkin 30 päivää… En ole saanut mitään tilausvahvistusta FlexEffectiltä aikoinaan kun tein tilauksen. Enkä nyt sitten ole saanut muuta kuin tuon automaattivastauksen sähköpostiini. Laitoin taas tänään uuden kyselyn taas menemään ja sain saman automaattivastauksen.

Ehkä olen vain liian kärsimätön – ehkä paketti odottaa minua tänään kotona postilaatikossa : ) Olisi vaan niiiiiin kiva päästä tutkimaan tuota ohjelmaa.

… ja sitten kun olin kirjoittanut tuon yllä olevan tekstin, tein sen mitä minun olisi pitänyt ensimmäisenä tehdä : P Eli menin kurkistamaan FlexEffectin sivuja. Siellä sanotaan, että tilauksesta kestää pari viikkoa, että paketti on perillä. No, onhan tilauksestani kulunut jo pari viikkoa, mutta tuosta 29. päivästä ei kuitenkaan vielä. Siis: olen ilmeisesti oikeasti liian kärsimätön : D

Yksi ajatus artikkelista “Koskahan pääsen flexaamaan…

  1. Minx

    No nyt on FlexEffect sitten matkalla minulle – olivat nähtävästi onnistuneet laittamaan tilaukseni hyvään talteen, koska vasta maanantaina lähettämäni kyselyn jälkeen ovat laittaneet jumpan postiin minulle, eilen sain tällaisen tiedon sähköpostilla. Eli siis, jos 8. päivä paketti on lähtenyt, niin … *laskee* … joskus ehkä puolenkuun maissa se voisi olla täällä 🙂

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.