Lupa nauraa osa 3: Pusuhuulet hetkessä

Harmi vaan, että tulos ei ole pysyvä!

Törmäsin tämmöiseen ihanuuteen tässä taannoin, eli vimpaimeen, jolla pumpataan pusuhuulet 😀

Luscious Lips siis, mikä ihana nimikin 🙂 Ideana on yksinkertaisesti se, että huulille laitetaan pieni tyhjiöpumppu, jolla sitten pumpataan huuliin sen verran verentungosta, että ne ovat kauniisti törröllään. Yksinkertaista. Samalla siliävät huulissa ja niiden ympärillä olevat pienet rypyt.

”Luscious Lips dramatically increases your lip size naturally and enhances your mouth by plumping up small lines that invade the lip line in mature women. Your lips will look smoother, fuller and younger when you use this innovative pump.”

Ideana on käyttää pumppua pari kertaa päivässä. Alkuun, totutteluvaiheessa pumppua käytetään kerran päivässä, viiden perättäisen kaksi sekuntia kestävän pumppauksen verra. Näin mennään kahden viikon ajan. Sen jälkeen voidaan pumppausten kestoa lisätä viiteen viiden sekunnin mittaiseen pumppaukseen muutaman päivän ajaksi ja loppujen lopuksi päädytään maksimissaan 120 sekunnin pumppausaikaan (kokonaisuudessaan). Suositeltua on pumpata mieluummin 20 sekuntia kerrallaan ja useamman kerran päivässä kuin se, että pumppaisi pitkiä aikoja kerrallaan.

Liian innokkaasti pumppaamisesta voi huuliin tulla myös mustelmia, joten vähän kannattaa olla varovainen 🙂

Ja mitenkäs tämä vehje tilataan? Löytyykö muita vastaavia?

Minä kun aina rakastun kaikkiin pöhköihin vimpaimiin, meeeelkein jo ajattelin, että tuommoinenhan olisi hauska ostaa. No, hinta on kyllä suhteellinen kova siihen nähden, että epäilen vähän kuinka paljon vehjettä käyttäisin. Ja sitä paitsi se on niin hassu vimpain, että en kuitenkaan kehtaisi kenellekään tunnustaa, että olen investoinut sellaiseen 😀 Edullisimmin tuon pumpun saa hintaan $49,95 (eli noin 36 euroa), jolloin maksaa vain ja ainoastaan yhdestä pumpusta. Jos sitten haluaa mukaan huulivoidetta tai ostaa erilaisia DeLuxe kittejä tai jopa kaksi pumppua, niin hinta tietysti kasvaa. Yritin kovasti kaivella esiin paljonko postikulut tekisivät ja miten tuolta käytännössä tilataan tuote, mutta siihen olisi jo pitänyt rekisteröityä ja antaa kotiosoitteet sun muut, enkä sitten oikein viitsinyt alkaa siihen puuhaan ihan pelkästään testimielessähttps://kasvojenkohotus.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=58&action=edit&message=1. Minusta kuitenkin näyttää, että luottokortilla varmaan maksetaan, kenties PayPalkin käy. Niin ja myyvät tätä pumppua muutkin kuin vain tuo yksi saitti.

Haeskelin löytyisikö netistä muita pumppuja tähän tarkoitukseen, kun yleensähän noita vastaavia tuotteita popsahtelee esiin kuin sieniä sateella, ja löytyihän niitä ainakin pari kappaletta: Lips You Love

ja Jolie Lip Plumper:

Käyttökokemuksia löysin foorumeilta sen verran, että Luscious Lipsiä moitittiin siitä, että kasvoihin tulee väriä turhan isolle alueelle pumpatessa, ts. oletan että suun ympärystäkin on punaisena jonkun aikaa.  Vastaava ongelma saattaisi olla Lips You Loven kanssa, koska se on hyvin samanlainen tuote. Joku tykkäsi tuosta ilmeisesti kumisesta Jolie Lip Plumperista kovasti ja hintakin sillä on edullisempi, vain $19,95. Molemmat ilmeisesti kyllä tehoavat. Aluksi huulet ovat turhankin turvoksissa, mutta turvotus tasaantuu aika nopeasti. Joku kommentoi, että ihan kuin huulet pysyisivätkin enemmän pusuasennossa, kun pumppua on käyttänyt pitemmän aikaa. Jopa niin, että aamulla herätessä olisivat huulet valmiiksi törröllään.

Onhan niitä muitakin konsteja…

Siis pusuhuulien saamiseksi. Itsekin olen joskus testannut huulikiiltoa, jonka pitäisi sisältää huulia turvottavia aineita. No juu, kyllä se itseasiassa toimikin, muutos ei tosin ollut kauhean dramaattinen.  Sitten tähän pusuhuuliasiaan tutustuessani törmäsin myös siihen, että syömällä hyalyronic acidia huulet turposivat O.o Siis tuohan on sitä samaa ainetta kuin mitä ruiskutetaan mm. huuliin, esim. kauppanimellä Restylane. No, sillä on myös ihan lääketieteellisiä käyttösyitä ja -tapoja, ei pelkästään kauneusteollisuudessa. Aika yllättävää on kuitenkin, että se tosiaan sisäisesti nautittunakin voisi tuottaa tuommoisia tuloksia. Vaan niinpä nuo väittävät. Pitääpä tutustua aiheeseen tarkemmin.

Ja tietysti sitten se vanha tuttu… kasvojumppa 🙂 Orbicularis oris -lihasta kun jumppaa, niin pusuhuulet ovat tuloksena. Liiasta jumpasta voi tosin olla tuloksena myös simpanssiefekti suun seudulle, mikä ei ole ehkä ihan toivottava.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.