Ai miksi kukaan haluaisi pusuhuulet?

Eilen innoissani blogasin pusuhuulivimpaimista, mutta jäi kokonaan kyseenalaistamatta se tosiseikka, että ehkä kaikki eivät haluakaan pusuhuulia. Tai että joku ei vaan yksinkertaisesti ymmärrä, mistä moinen pusuhuulivimma johtuu. Miksi siis joku semmoiset voisi haluta?

Mutta vastaushan on itsestäänselvä!

Tässähän se kaikkien pusuhuulien äiti on… Angelina Jolie, jonka mukaan tietysti Jolie Lip Plumperkin on nimetty. Pusuhuulivimma on siis vallannut naiset ja konsteja siihen on keksitty lähtien kapsaisiinin (uhhuh!) ja kanelin käytöstä huulikiilloissa aina noihin edellisessä tekstissä esittelemiini huulien tyhjiöpumppuihin asti. Tämähän se syy on, joka saa nuoret naiset (ja no, kaikenikäisetkin) villinä kokeilemaan kaikkea kummaa. Tietysti voi kyseenalaista aina sen, ovatko tuommoiset angelinajoliepusuhuulet edes kauniit – se nyt on sitten makuasia.

Mutta onhan tähän pusuhuulivimpailuun sitten toinenkin syy. Näet ikää kun tulee, niin harmittavasti se näkyy myös huulissa. Huulten rajaan tulee ikäviä ryppyjä ja itse huulet myös rypistyvät, eivätkä huulet enää vaan ole niin hehkeät ja törröttävät. Huulten kohdalla käy nimittäin niin, että ne … valuvat suuhun sisään… Yök, olipa inhottavasti sanottu. Mutta vähän niin siinä oikeasti käy. Poskilihakset (mm. musculus zygomaticus) ja ylähuulta kohottavat  (mm. levator labii) lihakset kun valahtavat, samoin kuin suuta ympäröivä orbicularis oris -lihas, niin huulet todellakin ikään kuin imeytyvät suun sisään ja samalla tietysti kapenevat.

Me valistuneet kasvojumppaajat tiedämme, että paras keino tämän tilanteen auttamiseksi on se, että jumppaa kasvolihakset niin hyvään kuntoon, että limakalvoa on näkyvissä huulista enemmän ja rypytkin vähän oikenevat. Mutta jos haluaa jumpan lisäksi avittaa luontoa, niin mm. tuommoisella tyhjiöpumpulla voi huulia saada törröttämään vähän entiseen malliin. Ja saattaa olla, niin kuin pumppujen myyjät mainostavat, että ihan oikeasti tämä vaikutus on pitkäaikaisen käytön jälkeen jossain määrin pysyvääkin. Tai sitten ei. Mutta siis tästä syystä tämän pusuhuulivimpaimen otin blogini aiheeksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.