Uusia ennen ja jälkeen -kuvia FlexEffectin sivuilla

Käykääpä kurkistamassa FlexEffectin sivuilla Deborah Crowleyn (FlexEffect-kasvojumpan kehittäjän) tuoreimpia valokuvia (sivun alareunassa). Deb on näissä kuvissa 65-vuotias ja aivan uskomattoman upean näköinen sen ikäiseksi. Ei häntä kukaan kaksikymppiseksi luulisi, eikä tarvitsekaan, mutta iho hänellä esimerkiksi silmäluomissa on paljon hienommassa kunnossa kuin vaikkapa minulla, joka olen sentään 20 vuotta häntä nuorempi. Leukapussituksista ei hänellä näy häivääkään ja silmät ovat todella avoimet. Ihan rehellisesti voin sanoa, että kateeksi käy! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.