Blogi levällään edelleen

On kyllä tosi harmittavaa, että blogini on jäänyt ihan retuperälle jo monen kuukauden ajaksi. Työ ja arki ovat vieneet niin tyystin voimat, että harrastuksiin ei ole jäänyt paukkuja. Oma kasvojumppaaminenkin on aika surkeaa ja tosi satunnaista. Kenkuttaa! En siis ole tätä uutta blogisaittiakaan joutanut remppaamaan siistimpään kuntoon ja korjailemaan rikkinäisiä linkkejä, puuttuvia kuvia jne. On tänne onneksi muutama satunnainen lukijakin eksynyt uudesta osoitteesta huolimatta. Aika moni varmaan on jäänyt pois kyydistä, kun osoite vaihtui niin yllättäen. Toivottavasti tämä uusi osoite nousee hakukoneessa jossain vaiheessa sen verran korkealle, että näkyvyys vähän paranee ja vanhatkin lukijat löytävät tänne taas 🙂

Lupaan ja vannon, että jossain vaiheessa herään henkiin taas blogin kanssa 😀 Toivotaan että siihen ei mene ihan kauhean pitkää aikaa kuitenkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.