Festina lente

Kiiruhda hitaasti. Niin luki kouluni seinällä ja sellainen olo on minulla ollut pitkään, että tähän kun pääsisi joskus, eli että asiat tulisi tehtyä, mutta olo olisi seesteisempi 🙂 Vähän on nimittäin tullut taas juostua polkupyörän rinnalla, kun ei millään ehdi hypätä selkään. Tuloksena on sitten ollut se, että voimia ei riitä kasvojumppaan eikä muuhunkaan itsensä hemmotteluun.

Kynsien kanssa olen kuitenkin vähän jaksanut värkätä. Lupasin kertoa jotain kuulumisia SensatioNailin käytöstä. Tykännyt olen! Tosi helppo käyttää ja pysyy hyvin kynsissä. Kynsien kulmat eivät ole lohkeilleet, mikä olikin tavoitteenani. En ole kertaakaan yrittänyt poistaa geeliä kynsiltä, vaan olen aina laittanut uuden kerroksen päälle. Jossain vaiheessa geeli lienee syytä poistaakin, mutta toistaiseksi tämä tekniikka on toiminut vallan mainiosti. Kynsilakka geelin päällä olisi hyvä idea, sillä se auttaisi vielä lisää siinä, että kynnet kärjet eivät lohkeilisi. Viikon välein olen korjaillut lähinnä kynsien kärkiä, eli olen saanut olla todella huoleton kynsieni kanssa. Pituutta niissä ei edelleenkään ole huimaavasti, mutta nyt oikeassakin kädessä minulla on jotain, jota voi kutsua kynsiksi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.