Kevät – tulis jo!

Ehkä kevät ja lämmin toisivat vähän fiilareita taas minullekin tähän itseni paapomiseen – jos jaksaisi taas lenkkeillä ja kasvojumpata, lakata kynsiä ja laittaa itseä. Jouluun asti jaksoin aika hyvin, mutta nyt on takana kolmen kuukauden pimeä jakso, jonka aikana olen vain raahautunut päivästä toiseen ja tuntuu, että tilanne sen kun pahenee, kun kevät etenee ja töissä ei yhtään tilanne hellitä.

Mutta ajattelin nyt piristää itseäni tänään investoimalla taas vaihteeksi itseeni 🙂 Sisko kysyi olenko kuullut mitään LED-kovetteisista kynsilakoista (no, jonkunlainen geelihän siis on kyseessä, akryyliä vissiin kaikki nuo geelit ovat), joita löytyy kuluttajamyynnistä. En ollut, mutta piti heti alkaa tutkia asiaa. Minulla oli vuosikausia pitkän pitkät rakennekynnet, jotka tuntuivat siltä, että ne ovat erottamaton osa minua. Kynsilakkoja löytyy kaapistani aika moneen lähtöön, joskaan ei ihan niin paljon kuin kynsilakkabloggareilla. Mutta sitten vaan väsähdin kynsien hoitamiseen – minulla on aika öljyiset kynnet ja akryyli pysyi siinä aika huonosti, joten kynsissä oli melkoinen säätäminen. Olen nyt ollut pari vuotta ihan luomuna ja välillä kynnet ovat kasvaneet taas jonkun verran pituuttakin, mutta turha on ollut haaveilla kunnolla pitkistä kynsistä. Vasemman käden kynnet kyllä kasvavat, mutta oikean käden kynsistä lohkeilevat kulmat pois ja sitten pitää taas viilata lyhyemmäksi. Välillä on käynyt mielessä, että josko taas palaisi akryylikynsiin (tein ne siis itse itselleni), mutta ajatus ei oikein houkuta.

Mutta nyt tuo SensatioNail kiinnostaa, koska siinä ei ole kovin kallista alkuinvestointia. Olen monesti miettinyt kokeilla UV-kovetteisia geelikynsiä, josko ne pysyisivät kynsissäni paremmin kuin tuo jauheesta tehty rakennekynsi, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi mennä kosmetologille teettämään itselleni kynsiä. Tuntuu ettei vaan koskaan ehdi raahautua sinne ja maksaakin mokoma aika paljon. Itselle taas jos ostaisi vehkeet, niin UV-uuni on aika kallis investointi, jos geeli ei sitten sopisikaan minulle. Mutta SensatioNailin LED-uuni on suhteellisen edullinen, joten asiaa voisi nyt harkita uudestaan. Siispä taidan tänään suunnata työpäivän jälkeen auton nokan kohti Seppälää ja katsastaa, että mitä sieltä löytyy 😀 Jos jotakuta tämä aihe kiinnostaa (ilmineeratkaa jos niin on), niin voin raportoida, että mitä tästä oikein pitemmän päälle tulee. Ajatukseni siis on lähinnä se, että vahvistaisin omia kynsiäni tuolla geelillä ja vetäisin sitten lakan päälle ja koristelisin kynnen normaaliin tapaan. Saa nähdä kuinka käy.

3 ajatusta artikkelista “Kevät – tulis jo!

 1. Lukija

  Morjens!

  Joskus puolisen vuotta sitten kommentoin sun jotain postausta ”ohi aiheen”. Kerroin että minulla on maailman matalimmat poskipäät ja hymyillessäni ne eivät pyöristy vaan menevät ryttyyn.

  Sanoin tehneeni neuvomiasi harjoittaita ainoastaan viikon ajan, ja tulokset alkoivat jo näkyä. Poskeni eivät menneetkään enää ryttyyn. Neuvoit jatkamaan säännöllisesti

  Nyt puolen vuoden jälkeen poskipääni ovat todella vahvat ja pyöreät. Mitenkään erityiset korkeat nämä ei edelleenkään ole, mutta hyvin kauniit. Hymyileväisenä ihmisenä voin sanoa, että nykyään hymyileminen on entistä hauskempaa 🙂

  Suurkiitos siis sinulle.

  Vastaa
 2. Minx

  Hei, minä muistan kommenttisi! Muistan että olin suorastaan kade, kun sait viikossa jo tuloksia aikaan 😀 Ai että tää oli päivän paras juttu kyllä kuulla 🙂 Kruunasi kauniin keväisen pääsiäispäivän. Kiva kun tulit kertomaan tuloksista, mulle tulee aina niin mahtavat fiilikset, kun kuulen että jumppa on tehonnut – se tuo tsemppiä aina itsellekin jumppaamiseen. Just nyt sille on tarviskin, jumppa ei oikein ole maistunut viime aikoina ja peilistäkin on vaan tuijotellut aika harmaan näköinen nainen. Mutta nyt heti pitää itekin mennä jumppaamaan!! 😀

  Vastaa
 3. Minx

  Sen verran voin tässä vaiheessa kertoa, että SensatioNailin vehkeillä kynnet oli tosi helppo tehdä. Laitoin vain kaksi kerrosta väritöntä geeliä. Saapi nähdä lohkeilevatko kynsien kulmat edelleen.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.