Oottekos tätä kokeilleet?

Joskus kannattaa katsella ihan vaan marketin hyllyjä. Kävin paikallisessa Prismassa ja sieltä löytyi hyllystä tuote nimeltä Bio-Oil. Onko tämä kenellekään tuttu? Käyttökokemuksia? Tämä on vissiin se sama tuote, jonka nimi aina välillä nousee esiin Essential Day Span foorumikeskusteluissa. Aika ristiriitaisen vastaanoton tuote on saanut siellä: jotkut kehuvat (ainakin paloarpien hoidossa), jotkut sanovat että tuote ei ole vaikuttanut mitään. Raskausarpien ehkäisyyn ja lievittämiseen tätä eniten mainostetaan ja aika hillittömän määrän palkintoja tuote on saanut (85 kpl!).

Minua kiinnostaa lähinnä se, että Bio-Oilissa on vaikuttavina ainesosina A- ja E-vitamiineja (Retinyl Palmitate ja Tocopheryl Acetate). Mietin vain että oliskohan tämä hyvä tuote käytettäväksi koko vartalolla ehkäisemässä rypistymistä. Valitettavasti A-vitamiinin määrää ei kerrota, joten ei oikein pysty arvioimaan tuotteen tehoa. Paula Begounilta muuten löytyy kaikkea muuta kuin mairitteleva review Bio-Oilista – tämän perusteella en kyllä itse tuotetta käyttäisi 😀 Tosin Paulan reviewssa on virheellistä tietoa, eikä siinä mainita lainkaan A-vitamiinia, mitä kyllä pidän tosi outona. No, tämä ei kyllä ole ensimmäinen Paulan review, johon suhtaudun kriittisesti.

5 ajatusta artikkelista “Oottekos tätä kokeilleet?

 1. Sari

  Hei
  Oli ihan pakko laittaa viestiä. Tuote on todella voimakkaasti hajustettua eli herkkäihoisten ja helposti allergisoituvien on syytä vältää ko. öljyä. Itselläni on aika paha ruusufinni ja ajattelin kokeilla mitä ruusuni tykkää ja voin sanoa ettei tykännyt:( En suosittele!

  Vastaa
 2. Minx

  Kiitos Sari tiedosta!!! En sitten itse ainakaan osta ko. tuotetta, koska atopiani ärtyy hajusteista todella helposti. Harmi, minkähän takia siihen on pitänyt noita tuoksuaineita laittaa 😦

  Vastaa
 3. Minna

  Tuossa bio-oilissahan pannaan rahoiksi sikäli, että siinä on vain mausteena niitä öljyjä, jotka vaikuttavat. Niitä voi hankkia halvemmalla paljaaltaan.

  Vastaa
 4. Minna

  Ja ilman hajustekiusaa, tietty

  (tosin osa vaikuttavista öljyistä on eteerisiä, mutta nekään eivät ole niin pahoja allergiselle kuin kosmeettiset tuotteet kaikkine koktaileineen)

  Vastaa
 5. Minx

  Saattaa tietysti olla että tuossa Bio-Oilissa eteeriset öljyt ovat syypää tuoksuihin, nehän monesti tuoksuvat tosi voimakkaasti.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.