Kirja mikroneulauksesta

Kappas vain, Essential Day Span keskustelufoorumin kätköistä löytyi taas kiinnostavaa tietoa – miten olen tämänkin onnistunut näin pitkään missaamaan: mikroneulauksesta on julkaistu kirja, itseasiassa jo tammikuussa pari vuotta sitten! Tämä kirja on kanadalaisen lääkärin Lance Setterfieldin kirjoittama. Hän on mikroneulauksen pioneereja ja kuvaa tässä kirjassa sekä kokemuksia mikroneulauksesta että kertoo taustoja mikroneulauksen tehon syille ja antaa ihan käytännön ohjeita. Essential Day Span arvovaltainen foorumikeskusteluraati on päättänyt, että kirja on hyvä perusopas mikroneulauksessa. Siinä on koottu yksiin kansiin mikroneulaukseen liittyvää tietoa, jota kyllä on netissä tarjolla paljonkin, mutta aika lailla silppuna siellä täällä.

Kirjan sisälle pääsee myös kurkistamaan lyhyesti ja kirjan sisällysluettelon pääsee myös näkemään. Tekisi kovasti mieleni tilata tämä kirja, mutta se on aika kallis: 54 eur (postikulut sisältyvät hintaan) kun tilaa VirtualBeautyn nettisivujen kautta. Kirjan saa myös Amazonilta hintaan 65 dollaria plus postikulut.

Googlailin sitten uteliaana myös Lance Setterfieldin nimellä ja päädyin lukemaan mm. hänen kirjoittamaansa lyhyttä artikkelia mikroneulaustutkimuksen tuloksista. Kyseisessä artikkelissa kerrotaan 44:lle 29-68-vuotiaalle potilaalle tehdystä kokeesta. Itseäni kiinnosti tässä artikkelissa erityisesti kaksi asiaa: jo 0,5 mm neuloilla saatiin aikaan hyviä tuloksia ja toisaalta, Setterfield sanoo, että ihon paranemisprosessin vuoksi ei kannata neulata kuin 30 päivän välein. Itsehän olen yleensä 4-6 viikkoa pitänyt väliä neulauksilla (1,0 mm neulat), joten edelleenkin siis voin ajatella, että tämä väli on vallan mainio.

Tässä tutkimuksessa potilaita hoidettiin sekä (ilmeisesti A- ja C-vitamiineja sisältävillä) ihonhoitotuotteilla että neulaamalla. Setterfield sanoo, että kaikkia hyviä tuloksia ei voi laittaa ainoastaan mikroneulauksen ansioksi, vaan ihonhoitotuotteet ovat myös vaikuttaneet tulokseen positiivisesti. Aika pitkään (vielä silloin kun tätä blogia aloittelin) itse ajattelin, että ryppyrasvoilla ei ole mitään virkaa, mutta jonkun verran olen joutunut tässä asiassa taipumaan, kun olen tässä blogia kirjoittaessani joutunut tutustumaan asiaan tarkemmin ja olenhan tästä aina välillä jotain tekstiäkin naputellut.  Etenkin mikroneulauksen yhteydessä ihonhoitotuotteilla on aidosti merkitystä, mutta kyllä muutenkin. Pitäis vissiin tästäkin asiasta saada aikaiseksi kirjoitella enempi joskus 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.