Voitto kotiin!

Tulipa dramaattinen otsikko 🙂 Mutta täytyyhän tässä vähän leuhottaa, kun tapahtui jotain niinkin ainutlaatuista, että voitin Business Woman -blogin arvonnassa kultanaamion! Yleensä arvontaonneni on täysin olematon – perheessämme kulkee legendaarisena tarinana se, kuinka äiti 12-vuotiaana tyttösenä voitti siskonsa ostamalla arvalla oranssin henkilövaa’an, joka edelleen on meillä käytössä (no kun se näyttää niin ihanasti minut kaksi kiloa kevyempänä kuin todellisuudessa olen – itsensä pettäminen tässä suhteessa on minusta ihan ok :P). Sen jälkeen en oikeasti muista voittaneeni missään arpajaisissa kuin ehkä kerran tai kaksi. Mutta nyt siis tämän! 😀

On kyllä tosi kiva päästä kokeilemaan tuota naamiota. Collagen Crystal Face Mask on kyseessä. Ajattelin, että käyttäisin naamion, kun seuraavan kerran mikroneulaan. Minultahan on kyselty, että mitä olen mieltä kollageeniseerumien käytöstä mikroneulauksen yhteydessä ja vähän skeptisiä kommentteja olen siitä antanut, mutta nytpä pääsen itse kokeilemaan, jee! Harmi vaan että yksittäinen käyttökerta ei oikein kauheasti kerro mitään tehosta – eipä sitä tuloksia kasvojen hoidossa oikein yön yli saada, vaan ne näkyvät vasta pitemmällä aikavälillä. Pitäisi siis hommata naamioita useampi ja käyttää niitä tasaiseen tahtiin. Mutta täytyy nyt kuitenkin silmä kovana kytätä, josko tämän yksittäisen naamion käytöstä tulisi heti näkyviä tuloksia 🙂 Kerron kyllä käyttökokemukset!

On muuten aika toivotonta ihmetellä, että mikä oikein ihossa on saanut mitäkin tuloksia aikaan 😛 Tietyt asiat uskallan kyllä ihan rehellisesti laittaa kasvojumpan piikkiin, mutta kuka sanoo, mikä vaikka pitää ihoni kohtuullisen heleänä (jos atopia unohdetaan…) ja pintarypyt vähissä (jälleen, jos unohdetaan ne paikat, jotka atopia kuivattaa korpuksi) – onko se kasvojumppa, joka tuo ihoon tehokkaasti verta ja sen mukana ravinteita, ruokkii nestekiertoa, edistää kollageenintuotantoa jne.? Vai mikroneulaus, joka tekee suurin piirtein samoja asioita? Vai A-vitamiinipitoiset voiteet ja C-vitamiini, joilla niilläkin on samansuuntaisia vaikutuksia? En siis edes vaivaudu ihan hirveästi näitä asioita pohtimaan, mutta raportoin kyllä kiltisti teille, jos höyrähdän taas johonkin uuteen juttuun, ja jos osaan suoraan sen piikkiin laittaa tuloksia, niin kuulette niistä kyllä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.