Ageless if We Dare on taas ostettavissa

On kenties ollut jo hyvän aikaa, en vain ole huomannut sitä, kun en ole tullut kurkistaneeksi webbisaittia. Tämän jumpan kanssa on kyllä aika käsittämätöntä eestaas seilaamista… Jumppahan oli aikaisemmin tarjolla nimellä Ageless if You Dare, ja edelleenkin ilmeisesti itse jumpan nimi on tämä (no, varmaan sen takia, ettei tartte painattaa uusia kansia jne., veikkaan). Mutta siis webbisaitin nimi on Ageless if We Dare.

Sitten jumpan kehittäjä, Louise, katosi noin vuodeksi kokonaan kuvioista, ei vastannut yhteydenottoihin ja ihmisillä oli hankaluuksia saada ostettua koko jumppaa, rahat meni, mutta jumppaa ei saanut jne. Reklamaatiot onneksi useimmiten auttoivat. Reilu vuosi sitten Louise taas ilmestyi kuvioihin ja kertoi, että jumpasta on tulossa uusi versio ja kovalla höyryllä tätä uutta versiota sitten mainostettiin mm. sähköpostilistan kautta. Samalla ilmestyi kuvioihin The Ageless Method -webbisaitti ja samalla tyhjeni vanha Ageless if We Dare -saitti ja vanhaa jumppaa ei enää saanut ostaa lainkaan. Sitten tänä syksynä viimein uusi versio jumpasta tuli ostettavaksi, mutta vain muutaman hassun päivän ajaksi ja todella kalliilla. Päivittelin tätä myyntitaktiikkaa mm. yhdessä postauksessanikin.

No, sitten jumppa katosi taas kokonaan myynnistä muutamaksi kuukaudeksi, mutta on nyt taas palannut myyntiin. Tällä kertaa siis kuitenkaan ei ole myynnissä The Ageless Method, vaan ymmärtääkseni vanha tuttu Ageless If You Dare sekä kirjana että videona. Voi olla, että kyseessä on vähän päivitetty versio kirjasta ja kenties videostakin (verrattuna siis alkuperäiseen versioon). Jos joku sattuu tietämään varmaksi mikä on tilanne, kertoilkaa, pliis! Minä en raaski jumppaa ostaa uusiksi ihan vaan tarkistaakseni asian. Sekä kirja että video ladataan verkosta, eikä enää ole tarjolla fyysistä kirjaa tai DVD:tä, jotka minä olen aikoinaan itse ostanut.

Jumppa on vieläkin edullinen, vaikka se hinta onkin noussut siitä, mitä itse maksoin aikoinaan: kirja maksaa £25 (noin 30 euroa) ja video saman verran, yhteensä siis n. 60 euroa. Mikäli edelleen kyseessä on sama versio kuin mitä minulla on, niin molemmilla on etunsa – kirjassa on itse jumppaliikkeiden lisäksi kiinnostavaa luettavaa ja itse tykkäsin tehdä liikkeet kirjan kanssa, kun olin ensin oppinut ne videolta tekemään oikein. Videolla puolestaan Louise esittelee kaikki liikkeet ja kertoilee vähän muutakin asiaa sivussa.

Edellisen lisäksi nyt on myynnissä osia uudesta jumppaversiosta (The Ageless Methodista siis). Siihen kuului osana ns. hotspot -ohjelmat, joiden avulla saattoi tehdä ”spot trainingia” eli treenata kasvoissa juurikin sitä yhtä itsepäistä osaa, joka ei tokene normaalilla jumppaamisella. Tästäkin on nyt tarjolla verkosta ladattava kirjanen ja video erikseen, molemmilla hintaa sama 25 puntaa kuin varsinaisella ohjelmallakin. Louise ei itse erityisesti suosittele tällaista jumppaamista, vaan sanoo, että hän teki tällaisen jumppaohjelman ainoastaan asiakkaidensa loputtomien pyyntöjen vuoksi. Treenausohjelmat löytyvät otsaa, poskia, kaulaa, silmiä, huulia sekä hamsterinpusseja varten.

Minusta vähän tuntuu, että vaikka en itsekään ole oikein innostunut tuosta spot trainingista, niin varmaan jossain vaiheessa tilaan tuon hotspot-kirjasen. En todennäköisesti itse ohjelmaa tule ehkä koskaan tekemään, mutta minua kiinnostaa kovasti lukea, miten Louise on ohjelman kasannut ja mitä liikkeitä hän pitää tehokkaimpina tällaiseen jumppaamiseen. No, kerron kyllä vaikutelmani, jos päädyn ko. ohjelman tilaamaan.

Jumppa maksetaan PayPalin kautta, mutta nykyään ei tarvita enää PayPal-tunnusta, vaan myös sitä kautta voi maksaa ihan tavallisesti luottokortilla. Maksun suoritettuaan saa latauslinkin, josta voi ladata omalle koneelleen joko pdf:n (kirja) tai videon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.