Kasvojumpattiin sitä ennenkin

Lueskelin Carole Maggion vanhoja uutiskirjeitä Facercisen sivustolta ja sieltä löytyi linkki kasvojumppamainokseen sanomalehdessä vuodelta 1924:

Tekstissä siis lukee suurin piirtein seuraavaa (ei ole sanatarkka suomennos):

”Nuorekkaiden kasvojen salaisuus lähetetään kenelle tahansa naiselle, jonka ulkonäöstä voi päätellä, että joko aika tai sairaus tai jokin muu syy on häneltä varastanut tyttövuosien kauneuden. Tämä salaisuus näyttää miten ilman kosmetiikkaa, rasvoja, naamioita tai muita kauneushoitoja on mahdollista häivyttää ulkonäöstä iän tuomat muutokset. Jokaisen naisen, on sitten nuori tai keski-ikäinen, jolla on yksikään ongelma kasvoissaan, tulisi olla tietoinen ällistyttävistä Kauneusharjoituksista, jotka poistavat kasvoista rypyt ja juonteet, täyttävät kasvojen ontot kohdat, antavat kaulalle pyöreyttä, nostavat roikkuvia suupieliä ja heleyttävät ihoa. Viisi minuuttia päivittäin Kathryn Murrayn yksinkertaisia kasvojumppaliikkeitä saa aikaan ihmeitä.”

Tuloksetkin taataan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.