The Ageless Method – en tajua

Mikä ihmeen tuote se on semmoinen, joka isolla rummutuksella tuodaan markkinoille ja myydään kalliilla hinnalla kolmen vuorokauden ajan ja sitten sitä ei enää saa mistään??!! No, se on The Ageless Method -kasvojumppa, jonka vanhemmasta versiosta tässä blogissani olen aiemmin puhunut nimillä Ageless tai Ageless If You Dare.

Mutta kuka osais kertoa minulle, mitä ihmeen markkinointitaktiikkaa tuommoinen on ja ennen kaikkea MIKSI? Edelleenkään en haluaisi ko. jumppaa ostaa niin kalliilla kuin mitä sitä tuon kolmen vuorokauden ajan myytiin, mutta silti… Ehkä joku muu haluaisi? Tai jos hinnan olisi asettanut vähän matalammaksi, ja tuote olisi jatkuvasti myynnissä, niin voisi kuvitella, että asiakkaita olisi enemmän?

Toiseksi viimeinen sähköposti, jonka ole saanut The Ageless Methodin postituslistalta sisälsi seuraavaa:

”As you probably know by now, today is the LAST DAY for you to get your hands on our highly-acclaimed Ageless Method 30-Day Programme as an instant download.

In fact…

At 10pm (UK time) tonight we’re taking this page down FOR GOOD.”

Ainoa miten tuon minusta voisi tulkita on, että nyt alkuun kuorivat kermat päältä pikaisesti ja jumpasta on tulossa painettu versio joskus myöhemmin. Mitään muuta selitystä en asialle keksi. Mutta jos asia on niin, niin olisko sitten ollut huonoa bisnestä kertoa tuo asia vaikka ihan reilusti? Ehkä tuolla tempulla kerättiin rahaa painatuskuluihin…? Äh, outoa yhtä kaikki. Asiakkaita ärsyttää tuollainen – tulee huijauksen maku. Minusta tällaista olisi kannattanut yrittää välttää viimeiseen asti, kun jumpan kanssa on aikaisemminkin ollut kaikenlaista pientä kummallista – latausongelmia, jumpan kehittäjän pitkänpitkä hiljaisuus ongelmista huolimatta jne.

No, silti edelleen uskon, että tämäkin jumppa on omalla laillaan hyvä – filosofialtaan erilainen, mutta silti hyvä.

10 ajatusta artikkelista “The Ageless Method – en tajua

 1. Nimetön

  Hieno uusi kuva! :))
  Asiani ei liity millään lailla ylläolevaan ja eikä varsinaisesti kasvojumppaankaan, mutta onko sinulla kokemusta kosmetologien tekemästä timanttihionnasta? Jostain luin, että se tasoittelisi jopa ryppyjäkin. Nähdäänkö me vaivaa ihan turhaan jos tällaisella hionnalla päästäisiin samaan tulokseen…?

  Vastaa
 2. Minna

  Voiskohan kysyä missä näistä jumpista on mielestäsi harjoituksia, jotka parhaiten tehoavat poskiin, poskipäihin ja poskiin silmien alla?

  Olettaisin sen tehoavan samalla juonteisiin nenän ja suupielien välillä

  Vastaa
 3. Minx

  Kiitoksia 🙂

  Olen jonkun verran lukenut tuosta timanttihionnasta (diamond microdermabrasion) ja kommentit ovat olleet aika vaihtelevia. Jotkut sanovat, että iho on kirkastunut ja maksaläiskät vaalenneet, ihon kiinteytymisestäkin on puhuttu. Jotkut taas sanovat, että se on täyttä rahanhukkaa.

  Ilman että oikeasti mitään tiedän asiasta, voisin itse arvata, että kyllä se varmaan voisi tehdä monenkinlaista positiivista iholle, eli saman tyyppisiä positiivisia vaikutuksia kuin kasvojumpallakin, jo sen vuoksi, että jumppaaminen parantaa ihon neste- ja verenkiertoa ja sitä kautta ihon kuntoa. Hionnallahan sanotaan sitten olevan kaikenlaista muuta mukavaa tulosta lisäksi. Mutta ei tuo mikrohionta varmaankaan millään tavalla voi lisätä ihon kollageeninmuodostusta? Kasvojumpallahan jotkut väittävät olevan tätäkin vaikutusta (en kyllä itse ota siihen kantaa) ja missään nimessähän se ei jumppaa lihaksia. Ja lihakset kuitenkin kannattelee tuota naamavärkkiä 🙂

  Eli en tyrmäisi mikrohionnan vaikutuksia, mutta kasvojumppaa sillä ei korvata 🙂 Yhdessä voivat olla ihan hienokin juttu. Hiontaa voi muuten tehdä kotonakin, mutta laitteet taitavat olla vielä aika kalliita? Tai olivat ainakin vielä joku aika sitten, en ole viimeisimpiä hintoja nyt katsonut.

  Vastaa
 4. Minna

  Tähänastisista blogikirjoituksistasi en ole ainakaan vielä löytänyt tästä poskiasiasta. (Ehkä tuo Flexeffect, jos siinä on muunneltavia ja rankkoja liikkeitä?)

  Mullahan sattui niin, että törmäsin kasvovoimisteluun lapsena, kun sukulaisen ulkohuusissa oli runsaiden muiden kirjojen ja lehtien ohessa kirja aiheesta. Siitä oppimiani liikkeitä olen harrastanut nyt yli 40 vuotta – ovat sopineet etenkin unen saamiseen illalla ja pitkästyttäviin tilanteisiin. Joitakin vuosia sitten kauhistuin, kun huomasin, että joillakin ikätovereilla tai vuoden pari vanhemmilla oli roikkuvat posket, ja lisäsin tehoja. Vasta viime aikoina on tullut huomattua, että netissähän aiheesta on jonkunkin verran. Sun blogi varsinkin oli kiva löytää.

  Nämä ulkohuussiliikkeet eivät ole kovin tehoisia, mutta liekö niiden ansiota, että alaosa kasvoista on varsin lihaksikas. Varsinkin poskiin verrattuna

  Vastaa
 5. Minx

  Kirjoitus on työn alla 🙂

  En ole tosiaan tainnut kovin selkeästi sanoa mistään jumpasta, että se tehoaisi vaikkapa poskiin tai silmiin. Suurimpana syynä on kyllä ihan vaan se, että hyvät jumpat käyvät läpi koko kasvot ja kasvoja kannattaakin käsitellä kokonaisuutena. Eli ne tehoavat ihan koko nassuun 🙂 Siinä mielessä voin jo nyt sanoa, että en osaa suoraan suositella mitään jumppaa erityisesti vaikkapa poskia varten (paitsi Ageless ehkä olisi sellainen, mutta sitä ei tällä hetkellä saa ostaa). Mutta yritän vähän pohdiskella tätäkin asiaa kirjoituksessani.

  Facercise on ihan hyvä jumppa, niitä liikkeitä sinun ainakin kannattaa tehdä. Tuosta artikkelista huomaa aika hyvin, kuinka video on hyödyllinen, kun yrittää ymmärtää, miten liikkeet tehdään. Mutta vähän lisää tästäkin sitten kun saan juttuni kirjoitettua 🙂

  Olipas kiva kun kerroit siitä, miten olet tutustunut kasvojumppaan, ja hupaisa tarina 😀 Muistatko yhtään, mikä kirja olisi ollut kyseessä? Olisi hauska yrittää jälestää sitä antikvariaateista.

  Vastaa
 6. Minx

  Etpä nyt saanut Minna vastausta kysymykseesi minulta tuossa uusimmassa blogauksessanikaan 🙂 Mutta jos haluat muunneltavuutta ja tehoa, niin ehkä sitten FlexEffect voisi olla sun juttu. Ja se kyllä tehoaa poskiin siinä missä muuallekin kasvoihin! Posket kun nousevat, niin samalla toden totta alkaa nenä-suupielijuonnekin parantua, oikeilla jäljillä siis olet.

  Vastaa
 7. Minna

  Kirja oli luullakseni amerikkalainen, ainakin anglosaksialueelta, veikkaisin, kerronta muistaakseni hiukan Valitut Palat -tyylistä. Muistikuvissani ehkä 50-luvun tyylinen, mutta jos se olisi käännetty englannista, niin tuskin niin vanha. Hiukan halvan oloinen ja viivakuvituksia, niukasti. Paperi pehmeää makulatuuripaperia. Kirjoittaja kertoi miettineensä iäkkäitä tuttujaan jotka olivat urheilullisia ja vartalon iho oli sileää ja jäntevää, kasvot sitten kontrastina muuta. (Missähän se tämmöstä on havainnoinut, eihän niillä ole edes yleisiä saunoja?) Tästä sitten oli päätelty että liikuntaa samalla lailla naamavärkillekin.

  Liikkeet olivat suun seudulle keskittyviä, tyyliin suu niin kuin olisit sanomassa o tai i. Niitä on vissiin tullut muunneltua itse aikojen saatossa, mutta heräte tuli tuolta. Sikseen aika kummallinen kiinnostus vissiin 9-vuotiaalta, mutta tuommoinen sarjallinen ja salaperäinen puuha taisi silloin kiinnostaa. En kyllä koskaan maininnut siitä kenellekään, mikä varmaan olikin hyvästä.

  En tiedä oliko tuosta vai jostakin muualta, mutta jostain omaksuin myös että kasvojen rentouttaminen on hyvästä.

  Niin, kirjoittaja oli naishenkilö ja nimessä ulkomaalaisia kirjaimia, muistelisin.

  Vastaa
 8. Minna

  Mene ja tiedä silti olisinko tuolloin erottanut ulkomaalaisia naisten ja miesten nimiä (kun en aina vieläkään).
  Voisi kuvitella ettei se 60-lukua uudempi olisi ollut.

  Tuolla linkkaamallani sivulla esim huuliliike on aika vaikeasti tulkittava. Noilla vinkeillä sen voi käsittää ainakin kolmella tavalla. Tosin se peukalo-osuus menee yli ymmärryksen. Tyttö myöskään ei oikeasti tee liikkeitä monessakaan kuvassa, paremminkin laittaa hieman sormia havainnollistukseksi.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.