Kärsivällisyyteni loppui :D

Joten laitoin Carolynille sähköpostia ja kysyin, vieläkö hän lähettelee uutiskirjeitä vanhoille asiakkailleen, kun olen aikaisemmat kirjeet saanut, mutta en vuonna 2010. Muistattehan, joskus syksyn puolella kirjoittelin tohkeissani siitä, kuinka Carolyn lupaili jouluksi uutiskirjeessä uutta pientä jumppaa, jota pääsin itse testaamaankin. Mutta tuota uutiskirjettä ei vaan ole kuulunut. Mutta tulossa se on! Carolyn nimittäin vastasi minulle (tosi nopeasti taas kuten aina – hänen asiakaspalveluaan ei kyllä turhaan kehuta):

”Yes! There is a Newsletter coming soon. Usually I’m early with everything but this year one thing after another from a snow storm that left us without electricity for 5 days to a computer crash … Oh my! But, we are coming out with the Newsletter and soon. And, I think it’s well worth the wait! It has a facial exercise routine on video called the “Laugh Line Eradicator” and it’s fabulous.”

Eli viime vuonna sattui kaikenlaista hankaluutta sähkökatkojen ja tietokoneongelmien muodossa, joten kirje on tällä kertaa myöhässä. Mutta jotain odottamisen arvoista pitäisi olla tulossa eli video naururyppyjen poistosta. Hmm… oikeasti, mitä ovat ”laugh lines”? Minulle suomeksi puhuessa naururypyt sijaitsevat silmien ulkonurkissa, eli englanniksi ne ovat korpinjalat, ”crow’s feet”. Mutta  googlailin asiaa ja kuvissa  ja joissakin artikkeleissa laugh lines oli sama kuin ”nasolabial lines” eli nenä-suupielijuonteet. Yksi sanakirja ne määritteli kuitenkin samaksi kuin crow’s feet, siis silmänurkkien rypyt, joten ehkä termillä sitten ei ole ihan vakiintunutta käyttöä?

Mutta ei tuo kyllä ihan samalta kuulosta kuin se jumppa, jota itse kokeilin syksyllä. Sehän oli enemmän lymfahieronnan tyylistä, eikä minusta mitenkään välttämättä tehoa sen kummemmin silmäkulmien ryppyihin kuin nenä-suupielijuonteisiinkaan. Mutta odottamaan jäädään! Varmaan se jotain kivaa kuitenkin on 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.