Kun on muka liikaa aikaa…

… Niin tulee tehtyä kaikkea turhanpäiväistä 🙂 (Ei mulla tosiaankaan ole liikaa aikaa, mutta pakko pitää välillä taukoa töistä) Kaivelin siis huvikseni, että mitä löytyy netistä hakusanoilla ”Carolyn’s Facial Formulas” ja tavaraahan löytyi yllättävän paljon. Lähinnä ne olivat myyntilinkkejä eli Carolynin purnukoita näköjään saa muualtakin kuin häneltä itseltään. Pitääpä joskus vertailla saako halvemmalla vaikka Amazonilta. Mutta niin, törmäsin Carolyn Cleavesin haastatteluun, joka nyt on isolta osin tietysti mainos, mutta oli siinä ihan mukavaa luettavaa muutenkin. Sieltä löysin mm. kommenttiboksissa mainitsemani jutun rasvojen hieromisesta ihoon. Carolyn kertoo myös mm. että häntä luullaan usein 38-45-vuotiaaksi (Carolyn siis on 63-vuotias). Hän aloitti kasvojumpan 52-vuotiaana eli on ehtinyt jumppailla jo melkein 12 vuotta. Hmm. Kuulemma ei ole koskaan  liian myöhäistä aloittaa kasvojumppaa, mutta tietysti mitä vanhempi on, sitä kauemmin kestää ennen kuin hamsterinpussit tai kalkkunankaula sievistyvät. Nuorena siis jumppa kannattaisi aloittaa, mutta ehtii myöhemminkin.

My Sensitive Skincaren sivulta löytyi käyttötesti Carolynin voiteista, ja tällä kertaa ei (ihan) pelkkää hehkutusta 😀 Siellä suositellaan kokeilemaan vain yhtä uutta tuotetta kerran viikossa, että näkee miten iho tuotteeseen reagoi. Sinänsä isoja ongelmia ei kirjoittajalla ollut, mutta hänellä on ilmeisesti todella herkkä iho ja lisäksi oliiviöljyallergia, joten sopivia tuotteita lienee hankala löytää. Minä kyllä vetäisin innolla naamaani kaikki tuotteet samana päivänä, pitihän ne testata! Onneksi ei tullut mitään ikäviä reaktioita.

Ja sitten virkistyneenä takaisin töiden pariin 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.