Jos kasvojumppaisi, ei tarttisi mennä puoskarille joka käyttää salakuljetettua Botoxia

Hesari uutisoi tänään:

Tulli on takavarikoinut isohkoja eriä kosmeettiseen hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä, joita on yritetty tuoda maahan ilman lupaa.

Lentotullin haaviin on jäänyt Botoxia ja muita aineita, joita voidaan ruiskuttaa vaikkapa kasvolihaksiin ryppyjen silottamiseksi. Ei-ammattilaisten käytössä näiden aineiden käyttö voi vaarantaa terveyden.

Mutta kasvojumppaajat eivät kaipaa Botoxia tai Restylanea! Jos nyt joku vielä uskaltaa jumpata edellinen kirjoitukseni jälkeen 😀

No okei, kyllä jotkut kasvojumppaajatkin käyttävät noita ”lisäaineita”, mutta ne vähän huonosti sopivat yhteen jumpan kanssa, kun jumppa saattaa laittaa kasvoihin ruiskutetut kalliit aineet ennen aikojaan liikkeelle ja sitten tietysti kenkuttaa. Botoxista en itseasiassa oikein kyllä tiedä, mitä tapahtuu, jos jumppaa botoxoitua otsaa. Mutta eihän se oikein tahdo onnistuakaan, koska Botox lamauttaa otsalihakset, joten hankala niitä on silloin jumpata. Mutta jos siis harrastatte sekä fillereitä että kasvojumppaa, niin nämä kaksi asiaa pitää yhdistää varoen! Eli älä jumppaa sitä aluetta, jonne on laitettu fillereitä. Tai jos jumppaat siinä toivossa, että ehkä vuoden päästä pistoksia ei tarvitsekaan uusia, niin varaudu siihen, että fillereiden suhteen tulos saattaa olla epätoivottu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.