Entäs sitten kun vaan ei ehdi ja jaksa?

Nyt on ollut vähän sellainen vaihe päällä, että viimeiset lähes kaksi viikkoa olen aamulla lähtenyt töihin ja illalla tullut kotiin, ihmetellyt vähän ja kaatunut sänkyyn. Viikonloppuihinkin on mahtunut töitä ja vapaa-aika on mennyt lähinnä miettiessä, että mitähän tällä harvinaisella vapaalla hetkellä tekisi. Kasvojumppa ei ole ollut kovin korkealla prioriteetilla tekemisten joukossa.

Normaalisti tapoihini kuuluvat tietyt kasvojumppa/kasvohierontarutiinit joka päivä esim. työmatkalla tai työpäivän aikana tauolla (jos semmoinen sattuu joskus olemaan), mutta nyt nekin ovat jääneet käytännössä nolliin, ihan satunnaisesti olen jaksanut jotain pientä tehdä. Silloinkin kun olisi oikeasti ehtinyt ja jaksanutkin jumpata, on kuitenkin iskenyt hirveä vastahankaisuus ja melkein vastenmielisyys ajatella koko hommaa. On ollut aika jännää havaita, että vaikka kasvojumppa ei fyysisesti sinänsä ole samassa mielessä raskasta kuin vaikka lenkillä käynti tai kuntosalilla hikoilu, niin vaatii se silti vain energiaa. Ja kun yleinen energiataso on ollut aika lailla nollissa, niin kasvojumppakin on sitten ollut jäissä.

Toisaalta olen vähän potenut tätä, syyllisyyttäkin tuntenut yleisen uupumukseni päälle. Mutta sitten olen taas lohduttanut itseäni: ei Roomaakaan päivässä rakennettu ja jos olen jaksanut puoli vuotta jumpata ahkerasti, niin kahden viikon tauko ei maata kaada ja jumpan tuloksia minnekään kadota. Tämä kasvojumppaus on elinikäinen projekti ja sellaisena se pitää muistaa ottaa. Tulokset jumpasta eivät tule salamana, eikä tämä homma toisaalta myöskään mihinkään karkaa, ja junaan pääsee aina mukaan seuraavalta asemalta.

Näiden kliseiden lohduttamana olen odottanut, että jumppainto taas iskisi. Vähän jo tuntuu siltä, että kenties Wapun kunniaksi saattaisi jaksaa jumppailla taas, mutta katsotaan kuinka käy. Mukavaa vappua kuitenkin lukijoilleni, vähän ikävästä vappusäästä huolimatta!

4 ajatusta artikkelista “Entäs sitten kun vaan ei ehdi ja jaksa?

 1. Minx

  Tosi kiva että olet viihtynyt ja sivuistani on ollut apua 🙂 Minä edelleen toivorikkaana odotan että jumppausinto iskisi. Eilen se oli edelleen täysin hukassa, mutta jospa tänään…:D

  Vastaa
 2. Iiris

  On selvää, että kasvojumppa siinä missä ehkä muukin liikunta jää taka-alalle, jos kiireet ja väsymys painaa päälle. Lepo lienee ihan hyväkin juttu myös kasvolihaksille. Motivaatio iskee varmasti taas uudelleen ja sitä odotellessa ota vastaan multa tieto, että eka kerta Carolynin jumppaa on takana ja sen kyllä tuntee leukapielissä 😀
  Takana on siis n.3kk Agelessia, joka on ihan mukavia tuloksia saanut aikaan mutta kaipasin jotain lisää. Mulla tais tässä kohtaa uskoo loppua siihen, että minun tapauksessani ”cheeks lift everything”. Voi olla, että kuukausien myötä niin kuitenkin kävis, mutta heltat – tai oikeestaan oikean puolen heltta – leukapielessä ei tähän mennessä ole reagoinut. Pyörittelin viikkotolkulla mielessäni, että mitäpä tilaisin. FlexEffectin vanhaa versiota on vielä loppuunmyynnissä, Facercisea pohdin myös, mutta lopulta päädyin Carolyniin. Ajattelin, että Agelessin poskijumppaa en hylkää ja että tää tois hyvän lisän touhuun. Että tällasta!

  Vastaa
 3. Minx

  Motivaatio tekee tuloaan, varsinkin kun katson peiliin 😀 Peilikuva on supertylsän näköinen, ärsyttääää… Toissapäivänä jo tein Agelessin koko ohjelman kerralla, jospa innostuisin taas CFF:stäkin.

  Mutta hieno homma, Iiris, että edelleen jaksat jumppailla ja tuloksiakin on tullut! Kerrohan joskus myöhemmin mitä olet tykännyt CFF:stä, kun alkaa olla vähän enemmän kokemusta siitä. Minulla on kans aina pidemmän tauon jälkeen lihakset kipeinä, kun teen CFF:n jumpan, ja kyllä nyt Agelesskin sai jännästi suun ympärystän lihakset muistuttamaan olemassaolostaan.

  Minähän olen suunnitellut (ja toiminutkin niin), että teen sekä Agelessiä että CFF:ää rinnakkain, sen mukaan miten aika riittää. Agelessin poskijumppa on varmaan tehokkaampaa, joten ei sitä kannata unohtaa, CFF taas on kokonaisvaltaisempi ja makuulla tehden vaikuttaa _todella_ tehokkaasti kaulan ja dekolteen alueelle myös, ilman että niitä varsinaisesti tarvitsee erikseen edes jumpata.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.