Ikinä enää en ala tähän, ikinä enää…

Auh… posket kipeät sisältä niin että jumpatessa meinaa itku päästä, peukalot valittavat jumpan jälkeen, pakko jumpata yöllä kun riittävän pitkää yhtenäistä aikaa ei löydy aikaisemmin, nenä-suupieli -juonteissa RYPYT, uusimpana juttuna poskien iho kumman ryppyinen… Ikinä enää en ryhdy tällaiseen puuhaan! Ja vielä on kaksi jumppakertaa jäljellä…

No okei, ehkä vähän dramatisoin 😀 Katsotaan reilun parin viikon päästä, miltä silloin tuntuu. Jos vaikka tulokset olisivat hyviä (toivorikasta ajattelua…), niin voipi olla, että mieli muuttuu ja parin, kolmen kuukauden päästä teen toisen samanlaisen rundin. Tai… jo nyt alkaa mietityttää, että olishan siinä samalla voinut vaikka jumpata Buccinatoria tai Risoriusta. Entä jos niille tekis samanlaisen tehokuurin tässä aika pian. Tai silmille! Silmien kanssa voisi tehdä vaan kaksi eri liikettä, siinähän pääsisi paljon lyhyemmällä ajalla. Huoh… ehkä minulla oikeasti on liian paljon vapaa-aikaa, kun suunnittelen tällaista (no, yöhän on pitkä).

Oikeasti minusta näyttää jo nyt, että jotain tulosta on tullut. En ole vielä ottanut valokuvia ja tehnyt vertailevaa analyysiä, mutta ajattelin maanantaina katsastaa tilannetta kuvien avulla. Mutta siis, tulosten pitäisi kunnolla alkaa näkyä vasta muutaman päivän, ehkä viikon ja kahden sisään. Näin ankaran jumppakauden jälkeen lihakset lähinnä kiljuvat lepoa ja ei olisi ihme, vaikka olisin vanhan noidan näköinen 🙂 Tosiasiassa näytän kyllä mielestäni vain hehkeämmältä. Jumpan jälkeen iho hehkuu ihanasti – aika uskomatonta kuinka paljon ulkonäköön vaikuttaa jo se, että kasvoilla on kaunis väri.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.