Puolitoista vuotta kasvojumppaa

Alla mallia siitä, mitä vajaan kahden vuoden suhteellisen laiska jumppaaminen Carolyn’s Facial Fitnessin ohjeiden mukaan sai aikaan. Entä jos jumppaisi ahkerammin? Lisätuloksia odotellaan – katsotaan kuinka käy. Lisään kuvia sitä mukaa, kun saan kameralla tallennettua esittämisen arvoisia tuloksia.

profiilikooste-joulukuu-2009-v2

Huhtikuussa 2008 otettu kuva ei kyllä ole kaikkein imartelevin… Saattaa olla, että minulla on joku lievä allerginen reaktio päällä ja se turvottaa minua, ja ehkä olen hirveän väsynyt tai jotain. Valokin käy ikkunasta kasvoihini jotenkin niin, että näytän tosi pulloposkiselta. Haluan myös huomauttaa, että kuva on ehkä vähän harhaanjohtavakin – en näyttänyt ihan noin kamalalta tuolloin, oma tyttäreni ei edes tunnista minua tuosta kuvasta. Mutta kuvasta näkyy hyvin selvästi se, miten suupielet jo ovat painumassa hyvää vauhtia alaspäin, poskipäiden korkein kohta on valunut suupielien tasalle ja leukalinjassa on selvää pussitusta. Aika armoton kuva, huh.

Lokakuussa 2009 ottamani kuva on sentään vähän lohdullisemman näköinen ja laiskakin jumppaaminen on selvästi tuottanut jotain positiivista tulosta ❤ Posket eivät ole enää sentään suupielien kohdalla, vaan jo vähän ylempänä, suupieletkään eivät ole niin surullisen näköiset ja leukalinjakin on siistimpi. Profiilissani on tapahtunut myös jotain muutosta, siitä on tullut jotenkin … vähemmän lattea?

Loka- ja joulukuun 2009 välissä onkin sitten jo jumpattu tosi ahkerasti, mutta kovin isoja muutoksia ei ole tapahtunut. Jotenkin yleisilme profiilissani on minusta kuitenkin parempi lokakuuhun verrattuna puhumattakaan sitten viime vuoden tilanteesta. Myös silmäni ovat avoimemmat, mutta siitä olen vähän varovainen vetämään mitään johtopäätöksiä. Atopialla on taipumus turvottaa silmiäni ja siksi tilanne voi vaihdella päivittäin. Leukalinjani on ehkä hivenen tasoittunut, mutta senkin tilanne tuntuu vaihtelevan, kun peiliin katsoo. Joulukuun kuvassa minulla on hiven meikkiä (lähinnä ripsiväriä), muissa ei mitään.

Tässä vielä vertailukuva leuastani edestäpäin:

leukakooste-joulukuu-2009-v2

Ihan selvää muutostahan tuossakin näkyy. Leukalinjani on jotenkin napakampi ja selkeämpi. Ja kulmikkaampi… tuo kulmikkuuden lisääntyminen on kyllä aika jännä juttu, en osaa oikein päättää onko se osittain kuvakulman tuotosta vai onko tosiaankin leukani nykyään noin eri mallinen. Itse kuitenkin  pidän nykyistä peilikuvaa ihan mukavana, kun vaan vielä saisi nuo kulmat pois tuolta leuan sivuilta – ne  eivät minusta leukaani kuulu. Aina välillä nuo kulmat ovat vähän piilossa, välillä ne ovat selkeämmät. Kuvittelen, että jumppaamalla ne katoavat joskus kokonaan. Haaveilen sellaisesta pyöreästä leuasta, joka minulla oli nuorena 😀 Tuossa uudemmassa kuvassa muuten hämää vähän se, että olen itse ottanut sen kännykkäkameralla, joten minusta siinä tulee hiukan kalansilmäefektiä (joka siis korostaa kasvojen keskiosaa, esim. levittää leukaa).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.