Hiljaiseloa

Juu, olen hengissä, vaikka postaustahdista sitä ei kyllä voi päätellä. Kesälomaa yritän viettää remontin ja töiden lomassa (jep, täytyy ähertää töitäkin aina jossain välissä … voihan tätäkin lomaksi kutsua, ja käy se remonttikin työstä tietysti) ja on aika hupaisaa huomata, että kun alkaa jonkunlainen virkoaminen talven työurakan jäljiltä, niin heti alkaa myös kiinnostaa naamataulun kanssa värkkääminen 😀 Olen taas yrittänyt ottaa tavaksi muutaman kerran viikossa tehdä mikroneulausta lyhyillä neuloilla, ihan vaan voiteiden imeytymistä tehostaakseni ja kovasti persottaisi tehdä ihan kunnon mikroneulauskin 1,0 mm neuloillakin. Edellisestä kerrasta on varmaan jo vuosi (miten aika kuluu niin nopeasti!) ja tuntuu että iholle olisi taas hyväksi vauhditella kollageenin tuotantoa. Kesä on kyllä vähän huono aika mikroneulata, kun aurinkoa pitäisi sitten yrittää vältellä kuitenkin aika pitkään. No, SE ei ole kyllä ollut tänä kesänä suuri ongelma! 😀

Kasvojumppaaminenkin on minulla ollut aivan säälittävän vähissä pitkän aikaa, poden siitä todella huonoa omatuntoa. Olen kuitenkin yrittänyt tehdä edes erilaisia hierontoja yms. aina, kun asia tulee mieleen, ettei ihan kaikki jumppatulokset valuisi viemäriin. Kovasti myös olen miettinyt, että josko vihdoinkin olisi aika tehdä kuvavertailu jumppatuloksista – en edes muista koska olen sellaisen viimeksi tehnyt, monta vuotta sitten! Olen masentuneena ollut sitä mieltä, että ainoat nassussani tapahtuneet muutokset ovat olleet negatiivisia, mutta katselin tänään kuviani vuodelta 2011, ja hämmästyksekseni olin näkevinäni positiivista muutosta. Voi se olla pelkkää kuvitteluakin tosin, mutta olispa kyllä aika ihanaa jos olisi totta! Sehän nimittäin tarkoittaisi sitä, että olen onnistunut kääntämään kelloa taaksepäin eli siis sen sijaan, että olisin vanhentunut, olisinkin kolme vuotta myöhemmin nuoremman näköinen. No, ehkä se on kuvittelua… Ennen ei tiedä ennen kuin oikeasti pistää kuvat vierekkäin ja vertailee. En vaan muka koskaan ehdi.

Naamarasvoja sentään olen käyttänyt kiltisti, Environia lähinnä. Olen jo kivunnut käyttämään AVST 5-tasoa ja Retinol 1:tä, eli aika tehokkaissa aineissa ollaan. C-Boostiakin olen käyttänyt, joskaan en ole varma miksi 😛 No, oikeasti olen sitä mieltä, että lisä-C-vitamiini tekee iholle vain hyvää. Tai siis ainakin minun iholleni.

Olen jotain uusiakin kauneushömppäjuttuja taas keksinyt, voi kun ehtisin vaan ne raportoida! 😀

3 ajatusta artikkelista “Hiljaiseloa

 1. Kielo

  Päädyin sivuillesi lukemaan mikroneuleuksesta etsiessäni tietoa kuinka päästä pigmenttiläikistä eroon. Mielenkiintoiselta kyllä kuullostaa tuo neulauspuuha. Tiedätkö onko sillä oikeasti joku päässyt eroon pigmenttiläiskistä tai onko itselläsi kokemusta?

  Vastaa
  1. kasvojenkohotus Kirjoittaja

   Eli puhut varmaan maksaläiskistä? Minulla itselläni ei ole kokemusta niistä toistaiseksi, joten henkilökohtaisia kokemuksia mikroneulauksen avusta tähän ei ole. Mutta netistä kun haeskelee, niin aika paljon tulee kuvia vastaan, joissa mikroneulauksen väitetään auttaneen noihin läiskiin. Sen tiedän ystävättären kokemuksesta, että A-vitamiinipitoiset voiteet todella auttavat maksaläiskiin; hän ei ole toki ainoa, joka niistä on avun saanut. Itse voin suositella esimerkiksi Environin tuotteita tähän, mutta onhan noita muitakin. Jos minulla itselläni olisi maksaläiskiä, mikroneulaisin vähän pitemmillä neuloilla (0,75-1,5 mm – oman ihon mukaan) harvakseltaan (4-5 vkon välein) ja sitten lyhyemmillä neuloilla (0,25 mm) esimerkiksi pari kertaa viikossa ja sen päälle imeyttäisin jotain hyvää A-vitskuvoidetta. Ja käyttäisin sitä kyllä toki joka päivä. Tällä voisi toivoa hiljalleen maksaläiskistä pääsevänsä eroon ja siinä sivussa iho muutenkin tykkäisi 🙂 Mutta ei mikroneulaus mikään ihmekonsti ole ja tulokset tulevat hitaasti. Eikä tietysti varmaksi voi tietää kuinka oma iho reagoi.

   Vastaa
 2. Tiina Sanalahti

  Huomaan, että olet lopettanut aiemmin käyttämäsi C-vitamiinijauheen käytön ja nähtävästi muutkin Owndocin kautta hankkimasi aineet. Olen utelias tietämään, oliko niihin muutoksiin jokin syy? Itse olen sinun sivustosi kautta löytänyt Owndocin ja aloittanut niin Retinolin kuin Kuparipeptidien ja C-vitamiiniliuoksen käytön. Environ-tuotteet ovat huomattavan kalliita eikä niiden ainepitoisuuksista anneta tarkkaa tietoa. Uskon niiden laatuun kyllä, mutta hinta hirvittää enkä edes saa niitä maasta, jossa asun.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.