(Lähes) kivutonta mikroneulausta?

Voisikohan sellaistakin olla, hmm. No, aika siedettävään kivuttomuuteen olen itse päässyt käyttämällä puudutusainetta. Mutta kävin tässä OwnDocin sivuilla tarkoituksenani ostaa lisää Infadolania (vaseliinipohjaan tehty A-vitamiinivoide, jota voi käyttää mikroneulauksen yhteydessä, mutta jota itse käytän pääasiassa huulirasvana) ja kuparipeptidiseerumia. Suureksi pettymyksekseni Infadolania ei näkynyt webbikaupassa eikä kyllä muitakaan A-vitamiinivoiteita. En löytänyt owndocin foorumeiltakaan äkkiä mitään selitystä tähän, ovatko tuotteet kokonaan poistuneet valikoimasta vai onko tämä vain väliaikaista. Saattoi toki webbikaupassa olla myös tilapäinen toimintahäiriö, jolloin kaikki tuotteet eivät näy. Itse suren kovasti Infadolanin puutetta, se on ollut atooppisille, herkästi rohtuville huulilleni todellinen pelastus. No, joka tapauksessa, selailin sitten muitakin tuotteita samalla ja törmäsin mainintaan uudesta neulauslaitteesta, Derminatorista.

Kyseessä on siis nopeasti tikuttava masiina, jota siirrellään iholla (miten? en tiedä, liu’utetaan varmaan). Masiina sitten hoitaa mikroneulauksen halutulle syvyydelle. Kivuttomuus (lähes?) johtuu siitä, että neulat ovat ihon sisällä alle sekunnin sadasosan. Koska tikutus on näin nopeaa, se estää mikrorepeymien syntymisen ihossa – näitä siis voi syntyä, kun neula on vielä ihossa ja laitetta siirretään iholla paikasta toiseen.

Vastaavia laitteita on jo myynnissä, mutta olen siinä käsityksessä, että ne eivät oikein ole vielä luotettavia, vaan saattavat ehkä jotkin tehdä vähän ikävääkin jälkeä iholle. En ole oikein tutustunut tähän asiaan perusteellisesti, joten voi olla että turhaan dissaan hyviä laitteita. Jotain kuitenkin kertoo se, että OwnDoc ei ole ottanut näitä laitteita myyntiin: he ovat nimittäin hyvin tarkkoja siitä, että myyvät laadukkaita tuotteita. OwnDocillakin kyllä oli aikaisemmin jonkin toisen valmistajan laite myynnissä, mutta he eivät olleet tyytyväisiä laatuun, ja sen vuoksi alkoivat kehitellä tätä omaa laitettaan. Kyseinen Derminator on tulossa markkinoille joskus vuoden 2014 aikana. He vakuuttavat oman laitteensa olevan hyvälaatuinen ja turvallinen ja heidän valmistamansa alusta loppuun saakka. Takuuksikin luvataan kymmenen vuotta. OwnDoc on mikroneulausjutuissa ainakin toistaiseksi ollut todella luotettava ja myynyt edullisesti laadukkaita tuotteita. Siispä ainakin itse odotan uteliaana tätä laitetta, joskin tuskin sitä ostan itselleni. Mutta tosi kiinnostavaa olisi kuulla kokemuksia tästä tai vastaavista laitteista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.