Blogi lomailee

Toukokuussa olen tainnut viimeksi ehtiä kirjoitella jotain tänne, ja näyttää siltä että koko kesä menee niin, että ei ole liiemmin aikaa näille ihanille kauneudenhoitohömppäasioille 🙂 Palataan asiaan syksyllä! Mutta jos vain pääsen netin ääreen, niin hyväksyn kyllä kommentit ja pyrin vastailemaan niihin heti kun suinkin löytyy sopiva hetki. Mukavaa kesää kaikille!

6 ajatusta artikkelista “Blogi lomailee

 1. Tiuku

  Voi kun sun blogitaukosi loppuisi kohta 🙂 käyn täällä välillä aina kurkkaa, joko olet jotain kirjoitellut.

  Vastaa
 2. Minx

  Onpa kiva kuulla, että joku ikävöi mua! 😀 Yritän syyskuun puolella ehtiä taas harrastaa tätäkin asiaa. Olis mulla mielessä kaikenlaista pientä, mistä vois kirjoittaa, mutta kun aika on niiiin rajallinen resurssi 🙂

  Vastaa
 3. Kiinnostunut

  Hei,

  Täällä myös yksi joka käy aina kurkkaamassa josko uutta olisi tullut 🙂 Olen aloittanut kasvojumpan ja vielä odottelen tuloksia. Minusta olisi tosi kiva nähdä postauksia omista tuloksistasi kun olet jo niin mahtavan pitkään jumpannut 🙂 Kiitos kivasta blogistasi!

  Vastaa
 4. laila

  Hei olen opiskellut ahkerasti sivuilla ja olen aloittamassa rollauksen voinko kysellä neuvoja ensiostoksiin ja saanko opastusta sähköpostitse

  Vastaa
  1. Minx Kirjoittaja

   Harmi kyllä minulla on jo pitkään ollut sellainen tilanne, että nämä blogin asiat kyllä edelleen kiinnostavat, mutta aikaa blogille ei oikein ole, eikä siis hirveästi aikaa jelppailla meilitsekään. Toivottavasti saat riittävästi apua blogista, sitten vaan ajatuksen kanssa testailemaan. Terve järki ja huolellisuus tässäkin on avuksi 🙂 Kurssittaminen olis ihan jees, paria ystävätärtä olen neuvonutkin, mutta jälleen kerran, aika vaan ei riitä.

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.