Des Fernandes ja Environ-tuotesarja

Mun jutut on menneet aika mikroneulauspainotteisiksi viime aikoina. Syynä ei ole se, että mikroneulaisin niin innokkaasti tai että olisin heittänyt kasvojumpan roskakoriin ja vaihtanut täysin mikroneulaukseen 😀 Taitaa vaan olla niin, että olen lukenut kasvojumpasta netistä ”kaiken” mitä siitä on tarjolla (no, ei asia todellakaan ole ihan niin, kyllä sitä lukemista vieläkin riittäisi, mutta ehkä eniten kuitenkin kirjoissa) ja sen vuoksi tällä hetkellä kulutan aikaani lähinnä mikroneulauksesta ja kasvovoiteista lukemalla 🙂 Ja sen vuoksi sitten aiheetkin liittyvät niihin enemmän.

Olen joskus varmaan mikroneulauksen yhteydessä maininnut Desmond (Des) Fernandesin nimen? Hän on yksi mikroneulauksen uranuurtajista (heh, pun not intended) ja on tutkinut myös A- ja C-vitamiinien käyttöä. Seuraavassa haastattelussa hän kertoo omasta tuotesarjastaan (Environ), josta minäkin olen täällä blogissa silloin tällöin puhunut ja jota siis tällä hetkellä pääasiassa käytän. Ja tämä mies on sitten muuten 70-vuotias… Katsokaa missä kunnossa hänen ihonsa on 😀 Des Fernandesia muuten pääsi tämän vuoden huhtikuussa ihailemaan ihan livenä Helsingissä, kun hän oli pitämässä maahantuojan järjestämää koulutustilaisuutta. Aina joskus mua harmittaa tosissaan, etten ole kauneudenhoitoalan ammattilainen 🙂 Olis niiiiin kiva päästä tuollaisiin tilaisuuksiin! Mutta ihaillaan nyt sen sijaan Des Fernandesia videolta:

Lisätietoa Environista saa esim. täältä, ihan suomeksi tällä kertaa 🙂 Environin tuotteita saa ostaa kosmetologeilta. Marketista niitä ei löydä. Itse siis löysin tämän tuotesarjan blogini lukijan kautta (suuren suuri kiitos tästä, Raija!!!) ja olen käyttänyt Environin sarjasta tuotteita AVST 2-4 (seuraavaksi ostoslistalla AVST 5) ja Body Oil. Kovasti olen tykännyt ja voi olla, että tämän myötä olen löytänyt sarjan, jota tulen käyttämään pitkään. Environin omat sivut löytyvät täältä ja Facebookistakin Environ löytyy. Jos kiinnostaa lukea ihan supisuomalaista käyttäjäkokemuksia Environin tuotteista, niin katsokaahan Hanna Markukselan blogia Iltalehden sivuilta, siellä on juttu Environista ja toinen kiva juttu löytyy Varpu Tavin blogista. Melkoista mikroneulauksen ja Environin tuotteiden suitsutusta 🙂 Melkein harmittaa, että olen itse niin ”nuori” ja iho hyvässä kunnossa, että mikroneulaus ja kasvojumppa eivät ole saaneet mitään kovin maailmoja mullistavaa aikaan, että sitten voisin niistä hehkuttaa toisille sen enempää kuin mitä täältä blogistani saatte lukea 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.