Ei hassumpaa, ei hassumpaa

Näin siis voi käydä, kun jaksaa jumppailla kolme ja puoli vuotta 🙂 Siis… olen nyt melkein neljä vuotta vanhempi kuin silloin, kun tuo eka kuva on otettu, ja silti silmäni näyttävät paljon paremmilta kuin 2008. Olenko siis nuortunut tässä matkalla? 😀

11162

Kuvissahan voi nähdä eroa siinä, kuinka paljon yläluomea on näkyvissä ja siinä, millä korkeudella ulommat silmäkulmat ovat. Yläluomen näkösällä oloon vaikuttaa tietenkin radikaalisti se, nostanko kulmakarvoja (= luomea näkyy enemmän) tai toisaalta roikotanko luomia puolitangossa (=luomea näkyy taas enemmän). Tässä vimpassa kuvassahan yläluomea on näkösällä radikaalisti enemmän kuin aikoinaan 2008, mutta kun katsoo tarkemmin, niin minulla näkyy myös iiristä vähän vähemmän kuin vanhemmissa kuvissa eli ihan sataprosenttisen totuudenmukaista tilannetta kuva ei kerro. Mutta sittenkin, varsinkin kun katsoo silmäkulmia ja sitä, miten ne ovat nousseet aikaisemmasta alle silmänurkan -tasosta reilusti silmänurkan yläpuolelle, niin voi nähdä, että ei kyse ole vain kuva/ilmeteknisestä asiasta.

Olen jo pitkin syksyä katsellut, että jotain tuolla silmäosastolla on tapahtunut ja tämä vertailu sitten vahvisti epäilykseni tosiksi. Olen nyt alkanut jumpata oikeaa silmääni vähän ekstraa, jos vaikka se saisi vähän vasenta silmää kiinni. Tuo ero silmissä ärsyttää, kun valokuvissa se näyttää siltä kuin vasen silmäluomeni olisi turvoksissa ja sen vuoksi noin paksu 😀 Livenä ei tule tätä efektiä, mutta jotenkin kuvista tulee aina itselleni mieleen se ah niin tuttu näky, kun allerginen reaktio on turvottanut luomeni palloiksi 😛

3 ajatusta artikkelista “Ei hassumpaa, ei hassumpaa

  1. Minx

    Tuo uusin kuva on kyllä tosi tumma. En yleensä editoi kuvia millään tavalla, mutta taitaa olla syytä kirkastaa kuvaa hiukan.

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.