Joko joko

Tilasin Carolynilta aiemmin mainitsemani rasvapurnukat pari päivää ennen reissuunlähtöä eli täsmällisesti ottaen keskiviikkona 25.3. Mietiskelin jo tilausta tehdessäni vähän huolissani, että kauankohan paketilla mahtaa kestää tulla Suomeen – lähinnä ettei se tällä kertaa tulisi liiankin pian ja jäätyisi postilaatikossa kalliit voiteet. Laitoinkin sitten Carolynille sähköpostia ja kyselin, tietääkö hän kauanko paketti mahtaa viipyä matkalla. Sain taas hyvin nopsaan vastauksen, jossa Carolyn pahoitteli, että ei tiedä muuta kuin että paketilla menee jotain välillä 6-15 vuorokautta. Sovimme sitten, että Carolyn postittaa paketin viime maanantaina eli 29.3. Tällä tavoin ei ainakaan olisi mitään vaaraa siitä, että purkit venyisivät postilaatikossamme pitkään. Olin omasta mielestäni hyvin järkevä, kun toimin näin 😛

Nyt sitten mietityttää oliko se kumminkaan fiksua. Arvatenkin tämän paketin kanssa kuitenkin käy niin, että sillä menee täydet 15 päivää matkalla ja sitten koko tämä hieno operaatio menee hukkaan. Jos Carolyn olisi postittanut purkit heti saman tien minulle, olisin saanut ne jo mooooonta päivää aikaisemmin käsiini (hmm, nyt olisi käytännöllistä jos Suomen kielestäkin löytyisi vaikka ranskan kielen toista futuuria vastaava ilmaisukeino tai joku muu kumma tulevaisuudessa tapahtuvaan menneisyyteen viittaava kieliopillinen rakenne – tuo edellinen lause kun viittaa tulevaisuuteen, mutta se ei käy siitä mitenkään ilmi) ja päässyt läpyttelemään uusia voiteita nassuuni. Joskin ihoni voi tällä hetkellä mainiosti: Lissabonin pieni määrä aurinkoa ja sopivan kostea ilmanala tekivät iholleni ihmeitä. No, realistina odottelen pakettia saapuvaksi 12.4 eli tasan viikon päästä. Silloin paketti olisi ollut matkalla 15 päivää.

Mutta millähän voitelisin naamavärkkiäni odotellessa… Kaapista löytyy ainakin:

  • Viimeiset tipat päivävoidetta, riittää ehkä kolmeksi päiväksi jos on säästeliäs
  • Avokadoöljyä (ei kelpaa yksinään naamarasvaksi, tämä öljy on hassun kuivattavaa O.o kaipaa jotain muuta kaveriksi)
  • Vehnänalkioöljyä (oranssia, ihoon tulee kellertävä vivahde kun tätä käyttää, olen käyttänyt ihan pelkästään kasvorasvan korvikkeena, ällistyttävän kivan tuntuista)
  • Locobase Repairia (ihqua huulirasvana ja käsivoiteena, kynsinauhani huokaavat nautinnosta, mutta luulen että voide on ihan vähän liian tuhtia tavaraa koko kasvoihin laitettavaksi…)
  • Phytomerin dekolteehömppää eli sikakallista kaula- ja dekolteerasvaa (ei sovi kasvojen iholle ainakaan mulla)
  • Ja sitten muutama putkilo silmänympärysvoiteita, jotka aina jäävät multa käyttämättä

Näillä pitäisi atoopikon pärjätä viikko, jos on pihi eikä osta jotain ”välirasvaa”. Taidan olla pihi 😀 Pitää lotrata kasvovettä antaumuksella ja kostuttaa ihoa sisäisesti juomalla paljon vettä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.