Sielunsiskot/veljet ilmoittautukaa : )

En ole oikein löytänyt sielunsiskoja tai -veljiä tähän kasvojumppahullutukseeni ja osittain siksi kai sitten aloin tätä blogiakin kirjoitella. Mutta varmaan semmoisia kuitenkin Suomenmaasta löytyy? Olisi kyllä hauska kuulla muidenkin kokemuksia kasvojumpan saralta! Olisi kiva kuulla esim.

 • Onko joku kokeillut ihan mitä tahansa jumppaa ja minkälaisia kokemuksia ja fiiliksiä siitä on – sekä positiivisia että negatiivisia
 • Onko jollekulle oikeasti ollut hyötyä mun pilkkaamistani naamanvääntelyistä – muutan ihan mielelläni mielipidettäni niistä, jos kuulen positiivisista kokemuksista
 • Jos joku innostuu johonkin höpsöön projektiin tyyliin mun poskien tehojumppakauteni, niin olisi hauska kuulla ja tietysti tuloksista myös

Tai ihan muuten vaan ajatuksia tästä mukavasta ja ah niin turhamaisesta puuhasta. Niin, tästä pitäisi kai myös jossain välissä kirjoitella – onko tämä oikeasti vain turhamaisten ihmisten puuhailua vai voiko hommaa jotenkin puolustella 😛

4 ajatusta artikkelista “Sielunsiskot/veljet ilmoittautukaa : )

 1. Miuliu

  Hei!

  Kiva, että löysin sinut. 🙂
  Täällä toinen nelikymppinen, jolla takana kaksi viikkoa agelessia, ja voisin vaikka vannoa, että kasvot ovat jo nyt paremman näköiset: huulet pulleammat, kasvot ”lyhyemmät”, silmäpussit poissa – uskomatonta!

  Agelessissa minua viehättää se, ettei aikaa kulu kovinkaan paljon per päivä. Method Putkisto on myös tuttu, mutta vei aivan liian paljon aikaa.

  Turhamaista tai ei, mutta miksen jumppaisi myös kasvojani, kun vartalo saa oman osansa? 🙂

  Hyvää uutta vuotta,
  t. Miuliu

  Vastaa
 2. Minx

  Kiva kuulla, että joku muukin tuntee hyötyneensä jumpasta 🙂

  Minä kans tykkään Agelessistä juuri tuon lyhyen jumppaan kuluvan ajan takia. Jumppailen kyllä sitten lisäksi vielä joitakin Carolynin liikkeitä aina muistaessani.

  Uskon vähän, että pitemmän päälle (kun vuodet lisivät) Ageless ei ehkä enää ihan täytä kaikkia tarpeita(?) ja sitten taas joku kokonaisvaltaisempi jumppa (kuten Carolynin tai FlexEffect) voisi olla paikallaan ainakin kerran pari viikossa. Ehkä sitä aikaakin jumppaamiseen löytyy paremmin, kun lapset eivät enää pyöri jaloissa 🙂

  Uusi vuosi aukeni kauniilla kirkkaalla pakkaspäivällä, toivotan yhtä ihanaa jatkoa vuodelle 2010 kaikille lukijoilleni!

  t. Minx

  Vastaa
 3. Iiris

  Hei, samat sanat kuin edellinen kommentoija: olipa kivaa löytää sinun blogisi! Kuinka ollakaan, minäkin olen jo neljänkympin paremmalle puolelle päässyt naisihminen, joka kummasti huomaa ajan hampaiden työskentelyn naamassaan (kuten koko kropassaan) haluten kuitenkin jarruttaa tuota väistämätöntä prosessia joillain konsteilla. Näillä sivuilla vilahtelevat nimet ja metodit ovat vielä ihan vieraita minulle. Method Putkiston 3d luonnollinen kasvoklinikka -kirja on tuttu ja siitä tämä innostus perehtyä aiheeseen monipuolisemmin ja tarkemmin lähtikin. Kyseinen teos oli syksyllä minulla kirjastosta lainassa ja jo sen neljän viikon aikana, kun kirja käsissäni oli ja harjoitteita tein, minun naamassani tapahtui jotain pientä myönteistä muutosta. Ei tässä ikuisesta nuoruudesta kannata haaveksia, mutta kun sitä nyt vanhenisi jotenkin tyylikkäästi ja nätisti. Siksipä tämä selväjärkisen oloinen blogi tempaisi minut heti mukaansa.

  Vastaa
 4. Minx

  Minuakin kiinnostaisi tuo Putkiston uudempi jumppa, olen itse tutustunut vain siihen vanhempaan versioon ja se ei oikein ole minun makuuni. Joskin täytyy kyllä tunnustaa, että en jaksanut siihen panostaa aikaa juuri lainkaan eli en todellakaan ole mikään paras puhuja aiheesta. Olen kyllä suunnitellut, että testailen sitäkin vähän perusteellisemmin jossain vaiheessa, kun kirja kuitenkin löytyy omasta hyllystä.

  Putkiston uutta kirjaa muuten pääsee näköjään vähän kurkistamaan sivulla http://www.methodputkisto.com/fi/2/80 jos joku vaikka innostuu asiasta. Sieltä löytyi muutama jumppaohjekin, joilla ei tosin vielä pitkälle pötkitä 🙂 Ja DVD:kin näköjään on olemassa, se on ihan hieno homma, kun pelkistä kuvista ja teksteistä ei aina tavoita täysin sitä, miten liike pitäisi tehdä.

  Mukava kuulla että olen onnistunut tämän höpsähdykseni kanssa kuitenkin kuulostamaan selväjärkiseltä – jostakin asiasta kun innostuu, niin siitä tulee helposti höyryttyä vähän liikaakin.

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.